Halbuki Xiaomi de öyle bir durumda Dalvik cache yi boşaltmak tüm sorunları neredeyse çözüyor, en kötü ihtimal fabrika ayarlarına döndürmek....İOS dan MIUI ye geçmeye şimdi biraz önce TV de dinlediğim haber ile ne kadar da isabetli olduğunu anladım..Apple ve Samsung'a cihazları yazılımla bilerek kasti yavaşlatıkları için yüklü miktarda Mahkeme Maddi ceza vermiş.. (Kesinlikle...Xiaomi ve MIUI forever) Skorpi Üstat'a sonuna kadar katılıyorum..
Rica ederim ...Mi 8 için henüz tam karar vermedim biraz daha inceleyecegim.Sizin cihazındanda alabilirim..Sizin bu konuda paylaşımlarınızı hep okuyorum ve takipteyim...Halbuki Xiaomi de öyle bir durumda Dalvik cache yi boşaltmak tüm sorunları neredeyse çözüyor, en kötü ihtimal fabrika ayarlarına döndürmek....
Teşekkürler hocam....Mi 8 konusunu bence iyi düşünün derim
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Lieber Meister, benim cihazı boşverin, sanki dünyadaki en iyi cihazmış gibi lanse ediyorum ama alt tarafı dandik, orta seviye bir ÇİN malı, almamın sebebi de sadece ve sadece Ekranın büyük olması....Seviyorum cihazımı ve o nedenle herkesin bana kızıyor olduğunu bilmeme rağmen, aşırı övüyorum, çünkü beni hiç yarı yolda bırakmadı ve Greeshan rom ile bütünleşerek en mükemmel hale geldi....aslında Xiaomi büyük ekran ve SD 845 veya SD 855 li bir Cihaz çıkarsa, tereddüt etmeden alırım....Yaşlılık ve gözlerin bozuk olması çok kötü be MeisterRica ederim ...Mi 8 için henüz tam karar vermedim biraz daha inceleyecegim.Sizin cihazındanda alabilirim..Sizin bu konuda paylaşımlarınızı hep okuyorum ve takipteyim...
Peki listede olmayanlar güncelleme için bekleyecekler o zaman doğru mu anladımNot:
1) Renkli ve Linki olmayan cihazlar daha sonra alacaklar
2) Listede yer almayan cihazlar MIUI10 Global kararlı almayacaklar
Kaynak:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(polaris) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(chiron) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(lithium) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(nitrogen)- Xiaomi Mi Max 2 (oxygen)
- Xiaomi Mi Max Prime (helium)
- Xiaomi Mi Max (hydrogen)
- Xiaomi Mi Note 3 (jason)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(scorpio) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(dipper) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(sagit)- Xiaomi Mi 5s Plus (natrium)
- Xiaomi Mi 5s (capricorn)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(gemini)- Xiaomi Mi 3/4 (cancro)
- Pocophone F1 (beryllium)
- Redmi Note 6 Pro (tulip)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(whyred)- Redmi Note 5A/Redmi Y1 Lite (ugglite)
- Redmi Note 5A Prime/Redmi Y1 (ugg)
- Redmi Note 4X (SD version) (mido)
- Redmi Note 4 (MTK version) (nikel)
- Redmi Note 3 Special Edition (kate)
- Redmi Note 3 (kenzo)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(ysl)- Redmi 6 Pro Indian (sakura_india)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cereus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(cactus) Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir(vince)- Redmi 5 (rosy)
- Redmi 5A (riva)
- Redmi 4X (santoni)
- Redmi 4 Prime (markw)
- Redmi 4 (prada)
- Redmi 4A (rolex)
- Redmi 3S/Prime/3X (land)
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk