Hayırlı olsun diyelim
Miui10 Global Beta 8.7.10
Hiç bir zararı olmaz siz bilirsinizlazy flasher hic yapmadim suan yaparsam olurmu?rom yukle ve kullaniyorum
Sent from my MI 5s using Tapatalk
yani twrp yapip hemen lazy flashery flashlasam mi yazisinda kalmaz degilmi?Hiç bir zararı olmaz siz bilirsiniz
Kalmaz yada kalmaması lazım ama şu anda sizin için bi gerekliliği yok bunu yuklemeninyani twrp yapip hemen lazy flashery flashlasam mi yazisinda kalmaz degilmi?
Kalmaz yada kalmaması lazım ama şu anda sizin için bi gerekliliği yok bunu yuklemenin
Ama twrp olmadan da bu dosya yüklenmiyor bilginiz var degilmiroot yapmak istiyorum o yuzden twrp lazim hocam
Twrp yükleyin telefonu açmadan lazy flasher ile flashlayın telefonunuz açılacaktır.root yapmak istiyorum o yuzden twrp lazim hocam
bilgim var evet benim problemim zaten twrp yukledikten sonra telefonun acilmamasi. ben istiyorumki twrp yapayim root atayim ve lazy flasher ile flashlyip telefonu kullanayimAma twrp olmadan da bu dosya yüklenmiyor bilginiz var degilmi
Twrp yükleyin telefonu açmadan lazy flasher ile flashlayın telefonunuz açılacaktır.
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi