Keşke kurulumdan sonra LazyFlasher yukleseniz direk acilirdiMiui 10 ile twrp attıktan sonra mi logoda kalıyor 4 kez denedim olmadı eski roma geçeyim dedim bu seferde Android guvenlik 2018 olduğu için bir ton hata alıyorum zaten firma uyarı yapmış eski romlara dönüş olmaz diye
Twrp son sorumlu ve zcx ile defalarca denedim malesef twrp ile boot ta kalıyor orjinal recovery ile açılıyor sadece anlamış değilim ilk kez böyle dengesiz bir rom gördüm
Nasıl yüklicem lazyflasher apk? Pc yemiKeşke kurulumdan sonra LazyFlasher yukleseniz direk acilirdi
Miui10 Global Beta 8.7.10
Yok hayır zip dosyası şeklinde twrp üzerinden yükleniyorNasıl yüklicem lazyflasher apk? Pc yemi
Rom yüklendikten sonra yüklüyoruz cihazın boot etmesini saglıyor şifrelemeyi engelliyor kendi küçük ama marifetleri büyükBu verify kapalı konuma getiriyor galiba peki twrp den rom atmadan önce verify kendim seçip yüklemeye geçsem?galiba lazyflasher ile aynı olur deneyip geliyorum eyvallah
Ahada olduRom yüklendikten sonra yüklüyoruz cihazın boot etmesini saglıyor şifrelemeyi engelliyor kendi küçük ama marifetleri büyük
Miui10 Global Beta 8.7.10