Miui10' da Google camera çalışmıyor .Pil durumu nasıl? Ekran süresi olarak ne veriyor miui 9dan iyi midir?
Bide Google camera ön portre olmuyor değil mi
Evet china ve global ıkiside official romlarOffical mi?
Ben kullanmadım ama Telegram grubunda kullanan arkadaşlar var sadece ön kamera portre modu çalışmıyor dedilerMiui10' da Google camera çalışmıyor .
Globalmi ?bu8.7.11 kapalı beta link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Miui10 Global Beta 8.7.10
Evet china ve global ıkiside official romlar Ben kullanmadım ama Telegram grubunda kullanan arkadaşlar var sadece ön kamera portre modu çalışmıyor dediler
Miui10 Global Beta 8.7.10
Romu nasıl atıyorsunuz hocam, böyle bir durumla hiç karşılaşmadımHocam bu official romlarda kurulumdan sonra twrp siliniyor bundan oncekine twrp atayim dedim attiktan.sonra telefon mi yaziyor alttada onlocked te kaliyor acilmiyor yani. miui 10 a atmak istiyorum ama korkuyorum acilmaz diye telefon. siz yaptinizmi root? nasil yapa bilirim?
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Romu nasıl atıyorsunuz hocam, böyle bir durumla hiç karşılaşmadım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romu nasıl atıyorsunuz hocam, böyle bir durumla hiç karşılaşmadım
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bilmiyorum benim başıma gelmedi rom kurulumdan sonra magisk ile root yaptımkardesimdede bendede onceki rom oficalldi rom kurmak icin twrp yaptim telefonlar unlockedde kaldi bundada oyle kalir diye korkuyorum
Hocam yaklaşık 2 aydır telefonu beta da kullanıyorum bugün twrp attım ve lazy flasher ile flasladım sistem reboot yaptım telefon sorunsuz açıldı ve official romu kullandım. Ardından MIUI 10 merak ettiğim için kapalı beta sürümünü yükleyeyim dedim ve 4 wipe yapıp 8.7.10 sürümünü flasladım ardından yine lazy flasher ile flashladım ki unlocked yazısında kalmasın diye. Şuan orjinal rom ile yazıyorum size ve twrp de yüklü anlaşılan lazy flasher kullanmamışsınızkardesimdede bendede onceki rom oficalldi rom kurmak icin twrp yaptim telefonlar unlockedde kaldi bundada oyle kalir diye korkuyorum