- Adım
- Mi Max 2
- Cihazım
- xianomi
- Konular
- 5
Yeni güncelleme mi hocamKonu güncellendi Son sürüm beta eklendi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yeni güncelleme mi hocamKonu güncellendi Son sürüm beta eklendi.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Stabil sürümde ekran kapatıp açıldığında parlaklık en düşük seviyeye geliyor o yüzden eu stabile geçtim 1 2 saat kullandıktan sonra eu rom efsane sadece telefonu tamamen kapatıp açtığında lag oluşuyor ama 1 2 dakika sonra sistem kendine geldiğinde akıcı oluyor kesinlikle global romdan eu roma geçilmeli sürekli açık ekranı 10 saniye limitini süresizde yapılıyor ama ben 10 saniyeye ayarladım ne olur ne olmaz diyeEvet hocam
Evet Stabil sürümde o bug var ama ben alışmıştım sonra Endonezya romun yeni sürümü gelince ona geçtim. En iyisi 10 saniye Hocam ben Hatta Alt barıda gizledim çünkü izi kalmaya başladı herkese tavsiye ederim beyaz Çizgiyi gizleyin ilerleyen zamanlarda leke olarak kalacaktır.Stabil sürümde ekran kapatıp açıldığında parlaklık en düşük seviyeye geliyor o yüzden eu stabile geçtim 1 2 saat kullandıktan sonra eu rom efsane sadece telefonu tamamen kapatıp açtığında lag oluşuyor ama 1 2 dakika sonra sistem kendine geldiğinde akıcı oluyor kesinlikle global romdan eu roma geçilmeli sürekli açık ekranı 10 saniye limitini süresizde yapılıyor ama ben 10 saniyeye ayarladım ne olur ne olmaz diye
Bu lag sorunu benim cihazda niye gitmiyor yahuStabil sürümde ekran kapatıp açıldığında parlaklık en düşük seviyeye geliyor o yüzden eu stabile geçtim 1 2 saat kullandıktan sonra eu rom efsane sadece telefonu tamamen kapatıp açtığında lag oluşuyor ama 1 2 dakika sonra sistem kendine geldiğinde akıcı oluyor kesinlikle global romdan eu roma geçilmeli sürekli açık ekranı 10 saniye limitini süresizde yapılıyor ama ben 10 saniyeye ayarladım ne olur ne olmaz diye
Lag bende de vardı eu da birtek sizde yok hocamBu lag sorunu benim cihazda niye gitmiyor yahu![]()
1-2 dakika sonra düzeliyor dediniz, tamamen düzelmiyor mu?Lag bende de vardı eu da birtek sizde yok hocam
Neredeyse sıfır lag sorunu var. Özellikler harika görünüyor.Son Sürüm Beta Romun Videosu
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Bende Cihazın Official Custom Romlarını Denedim Lag vardı ama Bu VN Romunda Hiç Yaşamadım O yüzden Bu Romu Tercih Ettim.1-2 dakika sonra düzeliyor dediniz, tamamen düzelmiyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Neredeyse sıfır lag sorunu var. Özellikler harika görünüyor.
Haftasonu deneyeyim bakalım.
Yine lag sorunu yaşarsam yakarım bu telefonu![]()