MiUI VN (Stabil Sürüm ve Haftalık Beta Port) 21.9.1 Redmi Note 10 Pro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Öyle değil hocam anlatamadım ben galiba :) bu rom bende yüklenmiyordu ya redmi yazısı giidp geliyordu bir arkadaş cevap yazmış yukarda magisk yükleyin sorunsuz açılır diye romun kurulup kurulmasında magisk flashlamak etki eder mi ?
Eder Hocam. Magisk flaşlayın. Ben zaten onsuz rom kurmadığım için bilemiyorum :D

isyanet

YaReN
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi Max 2
Cihazım
xianomi
Konular
5
Eder Hocam. Magisk flaşlayın. Ben zaten onsuz rom kurmadığım için bilemiyorum :D
Peki hocam :D belki de bu yüzden yüklenmiyordu rom ama farklı bir vn romunu magisk flashlamadan yükleyebilmiştim. Çok enteresan ya

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam kernel kurmak istiyorum romu kurdugumda ama magisk gerek yok diye düşünüyorum (eğer gerek varsa magisk se hangi magisk sürümünü önerirsiniz/ magisk olmadan kernel kurabilir miyim daha doğrusu kerneli nasıl kurabilirim bu romun stabil sürümünü kurucam da birde stabil sürümde beta gibi güncelleme geldiğinde direk üstünemi kurmam gerekiyor yoksa tekrardan sıfırlamak mı gerekiyor kısacası şu romu en sorunsuz şekilde nasıl kurabilirim magisk vb her şey dahil şekilde acemiyim önceden kaç defa sizi rahatsız ettim kusura bakmayın sorunsuz bir şekilde kurmak istiyorum o yüzden yapmam gereken bütün adımları detaylı Bir şekilde yazabilir misiniz yada önceden farklı yerlerde rom kurulumu ile ilgili detaylı bir rehber var mı hakkınızı helal edin

Son düzenleme:

ozanerkan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ozan
Cihazım
MI10T
Konular
1
Magisk mi flashlamam gerekiyor rom kurulumundan sonra yani reebot sistem yapmadan instala dönüp magiskte mi flashlayayım ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şarj performansı nasıl gece sabaha kadar yüzde kaç şarj yedi :) wifi vs kapalıyken
Önce format data yapıyorsun sonra reboot recovery yapıyorsun. Daha sonra data dalvik ve cache wipe yapıp, romu kuruyorsun. Hemen arkasına magisk de flashlayınca işlem tmam oluyor. Şarj performansına dikkat etmedim çünkü totalde 5 saat falan kullandım. Parlaklık sorunu baş gösterince mecbur kaldırmak zorunda kaldım

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam kernel kurmak istiyorum romu kurdugumda ama magisk gerek yok diye düşünüyorum (eğer gerek varsa magisk se hangi magisk sürümünü önerirsiniz/ magisk olmadan kernel kurabilir miyim daha doğrusu kerneli nasıl kurabilirim bu romun stabil sürümünü kurucam da birde stabil sürümde beta gibi güncelleme geldiğinde direk üstünemi kurmam gerekiyor yoksa tekrardan sıfırlamak mı gerekiyor kısacası şu romu en sorunsuz şekilde nasıl kurabilirim magisk vb her şey dahil şekilde acemiyim önceden kaç defa sizi rahatsız ettim kusura bakmayın sorunsuz bir şekilde kurmak istiyorum o yüzden yapmam gereken bütün adımları detaylı Bir şekilde yazabilir misiniz yada önceden farklı yerlerde rom kurulumu ile ilgili detaylı bir rehber var mı hakkınızı helal edin

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Hocam kernel kurmak istiyorum romu kurdugumda ama magisk gerek yok diye düşünüyorum (eğer gerek varsa magisk se hangi magisk sürümünü önerirsiniz/ magisk olmadan kernel kurabilir miyim daha doğrusu kerneli nasıl kurabilirim bu romun stabil sürümünü kurucam da birde stabil sürümde beta gibi güncelleme geldiğinde direk üstünemi kurmam gerekiyor yoksa tekrardan sıfırlamak mı gerekiyor kısacası şu romu en sorunsuz şekilde nasıl kurabilirim magisk vb her şey dahil şekilde acemiyim önceden kaç defa sizi rahatsız ettim kusura bakmayın sorunsuz bir şekilde kurmak istiyorum o yüzden yapmam gereken bütün adımları detaylı Bir şekilde yazabilir misiniz yada önceden farklı yerlerde rom kurulumu ile ilgili detaylı bir rehber var mı hakkınızı helal edin birde mega hariç stable linki var mı hesap kurduğum halde kota aşımı diyor

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Mega Hariç maalesef Başka link yok. Gdrive linkleri kaldırıldı son zamanlarda sürekli error veriyor site. İlk sayfada Kota aşımı olmaması için Öneri paylaştım. Kerneli Twrpden Kuracaksınız Rom Kurar Gibi. Stabil sürüm kurarsanız Üzerine güncelleyebilirsiniz sıfırlamaya gerek yok ama siz yine de Yedeklerinizi alın her ihtimale karşı. Magisk i de Twrp den kuracaksınız 23.0 sürümü en son sürümdür.

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Konu güncellendi Son sürüm beta eklendi.

İsacan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsa
Cihazım
Redmi note 9 pr
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Teşekkürler hocam magisk ihtiyacım yok kurmasam olur mu

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt