- Adım
- Barış
- Cihazım
- Mi 9T PRO
- Konular
- 12
siz upload etseniz en azından hocam yada megadan nasıl indiricez bi yolu varmı
Şu an indirme yapıyor.siz upload etseniz en azından hocam yada megadan nasıl indiricez bi yolu varmı
megadan yapıo %60 da kalıo sonra hocamŞu an indirme yapıyor.
Hocam ips kullanırken de çizgiyi gizliyordum nefret alıyorumEvet Stabil sürümde o bug var ama ben alışmıştım sonra Endonezya romun yeni sürümü gelince ona geçtim. En iyisi 10 saniye Hocam ben Hatta Alt barıda gizledim çünkü izi kalmaya başladı herkese tavsiye ederim beyaz Çizgiyi gizleyin ilerleyen zamanlarda leke olarak kalacaktır.
Hocam benim internet çok zayıf hele upload bildiğiniz kaplumbağasiz upload etseniz en azından hocam yada megadan nasıl indiricez bi yolu varmı
NeredenŞu an indirme yapıyor.
Rom da Türkçe dil seçeneği mevcut mu mevcut değil ise sıkıntı daha önce vb kurdum 9s için ama bu cihazda bilmiyorum alt gezinme çubuğu sadece İngilizce olduğu zaman çalışıyor diye düşünüyorum teşekkürlerNOT : Rom Açıltıktan Sonra Gezinme Çubuğu veya Alt Tuşlar Çalışmayacaktır. Ayarlara Girin ve Ek Ayarlar Ekran Hareketlerini Seçin Tamamdır. Sorunsuz Kullanabilirsiniz.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Miui VN Rom Son Zamanlarda En Popüler Olan Miui Romdur.
Port Rom Olduğuna Bakmayın
Redmi Note 10 Pro İçin Çıkmış Olan En İyi Miui Custom Romdur.
Romun Özellikleri
Miroom ve Masik Romdan Sonra İlk Sistem Uygulamalarını PC Olmadan Devre Dışı Bırakabilen Bir Romdur.
Kendine Ait Özelleştirmeleri Mevcut.
Akıllı Ağ Modu Mevcut.
60 Hz ve 120 Hz Çooook Akıcı. Eu Rom Gibi Lag Sorunu Yoktur.
Her Hafta Güncelleme Alacaktır ve Konuda Güncellenecektir.
Dolby Atmos Mevcut.
Yeni Miui 13 özellikleri için enjeksiyon-geliştirilmiş internet hızı / azaltılmış gecikme süresi (ping)
- Google hizmetleri için etkin uyuklama
- MIUI kameradaki fotoğrafların kalitesinde iyileştirmeler, daha az agresif gürültü azaltma
- Son ekran kaydedici uygulamasının değiştirildi, 60, 90 FPS kilidi açıldı
- Ses ve mikrofon kaydının kalitesini arttırmak, hassasiyetini arttırmak
- Paket yöneticisinde devre dışı bırakılmış imza kontrolü
- iOS 14.6 emoji
- Geliştirilmiş çağrı kalitesi, kaldırılan gecikme
- - Yönetim Kurulu için alt düğmeleri yuvarlama
- Telefonu açmanın hızlandırılması, animasyonun saniyede 60 kare hızında yüklenmesi
- Dahil optimize GPS yapılandırma, daha hızlı
- Geliştirilmiş akışkanlık
- Devre dışı günlüğü
- Varsayılan olarak RW
- Ağustos güvenlik düzeltme eki dahil
Kurulum
Kuruluma Başlamadan Önce Stock Roma Dönüş Yapın Sonra Bu Romu Kurun Eğer Zaten Stock Romdaysanız Direk Kuruluma Başlayabilirsiniz.
Romu Kurun (Hiç bir wipe yapmadan)
- Twrp Advanced Wipe : data dalvick cache
format data
- Flash Magisk
- Reboot (Bu Geliştiricinin Kurulum Adımları)
Benim Tavsiyem ve Deneyimim Her Zaman Şu Şekilde
Wipe Format Data
Advanced Wipe Dalvick Cache System Data
Reboot Recovery
İnstalldan Romu Kuruyoruz ve Ardından Magisk Flaşlıyoruz Kurulum Bittikten Sonra Format Data Yapıyoruz ve Reboot Systeme Basıyoruz.
Güncelleme Geldiğinde Dirty Flash (Direk Üzerine Kurabilirsiniz ama Yinede Bir Kenarda Yedekleriniz Olsun) Yapabilirsiniz
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Rom Link
(Marketten Mega Uygulamasını İndirin Bir Hesap Açın Ordan İndirin Limit Hatası Almazsınız)
NOT: Yapılan işlemlerde oluşabilecek herhangi bir problemde sorumluluk size aittir.Ben veya Miui Türkiye asla sorumlu tutulamaz
Rom da Türkçe dil seçeneği mevcut mu mevcut değil ise sıkıntı daha önce vb kurdum 9s için ama bu cihazda bilmiyorum alt gezinme çubuğu sadece İngilizce olduğu zaman çalışıyor diye düşünüyorum teşekkürlerr
Evet mevcut TürkçeRom da Türkçe dil seçeneği mevcut mu mevcut değil ise sıkıntı daha önce vb kurdum 9s için ama bu cihazda bilmiyorum alt gezinme çubuğu sadece İngilizce olduğu zaman çalışıyor diye düşünüyorum teşekkürler
Gdrive denemiştim hocam.megadan yapıo %60 da kalıo sonra hocam
GdriveNereden