sw33tking,
V7.2.3.0 gelecek mi?
Bu rom da 1 Ocak'tan sonra geldi diye hatırlıyorum, o yüzden sordum.ÖNEMLİ :
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- 01 Ocak 2016 Tarihi İtibari İle Geliştirme Yapılmayacaktır
Evet Ocak Ayında Çıktı, Fakat Ben Discoveryi Sattığım İçin Arkadaşın Telefonunu Kullanarak Portlamıştım. Şimdi Redmi 2 Prime Kullanıyorum. Elimde Discovery Olmadığı İçin Geliştirmesini BıraktımBu rom da 1 Ocak'tan sonra geldi diye hatırlıyorum, o yüzden sordum.
Birine devretsen güzel olur. Çünkü MIUI geliştiriliyor discovery de bundan faydalanırdı
Hocam, nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazıyorum. 7.1 3.0 sürümünü kullanıyorum ancak ekran zaman aşımı ayarını bulamadım. İçinde mevcut değil mi?
sw33tking arkadaşım Mİ4 4G-LTE cihazı kullanmaktayım lakin 4,5G'yi cihazda bir türlü aktif edemedim. Sim kartı desteklemekte bulunduğum mevkide 4,5G çekmekte ama cihazla alakalı ayarı bir türlü yapamadım. Bu konuda rica etsem yardım eder misin saygılarımla.
(@_/İHALECİ\_@]
Hücresel ağlarda manuel arama yapın. Operatör orada 4g yayını yapıyor mu kontrol edin. Malum 1800 bandını kullanıyor bahsettiğiniz cihaz.sw33tking arkadaşım Mİ4 4G-LTE cihazı kullanmaktayım lakin 4,5G'yi cihazda bir türlü aktif edemedim. Sim kartı desteklemekte bulunduğum mevkide 4,5G çekmekte ama cihazla alakalı ayarı bir türlü yapamadım. Bu konuda rica etsem yardım eder misin saygılarımla.
(@_/İHALECİ\_@]
İlgilenmek isteyen birine yol gösterseniz güzel olurdu.Evet Ocak Ayında Çıktı, Fakat Ben Discoveryi Sattığım İçin Arkadaşın Telefonunu Kullanarak Portlamıştım. Şimdi Redmi 2 Prime Kullanıyorum. Elimde Discovery Olmadığı İçin Geliştirmesini Bıraktım