Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
İlk Mesajdaki KURULUM ADIMLARI 'na göre kurmayı Dene. Çünkü Discovery Kullanırken Böyle Sorun Olmamıştı.

hocam nedenini buldum.önceki yorumlarda setting.apk vermiştiniz pc ye bağlanabilmek için mtp. işte bu setting.apk yı romdaki ile değiştirmiş romu öyle kurmuştum ama olmadı...4 kez deneme yaptım hem verdiğiniz romda oynamadan hemde değişiklik yaptığım romu denedim.
İlk Mesajdaki KURULUM ADIMLARI 'na göre kurmayı Dene. Çünkü Discovery Kullanırken Böyle Sorun Olmamıştı.

Tam temizlemeden kurulum yaptım galiba şimdilik sorunsuz kullanıyorum hocam ellerine yüreğine sağlık.Diskavriden Mİ5 e geçene kadar artık miui deyim :D;)

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
Kameradan galeriye, galeriden kameraya geçişler oldukça seri. Cihazın ram miktarı 300 mb ve altında olmasına rağmen hâlâ hızlı ve akıcı. Hava durumu ilk defa bu kadar hızlı konum buldu :o mi hesabını da aldık. Hariçten 37 uygulama kurdum ve günlük kullanımda en az 28 i ni kullanıyorum ve cihazda hâlâ yer var. Ayrıca Android N temasını kurdum. Tema müthiş ;) uygulamaların hepsinde bildirim balonu var ve gerçek sayıyı veriyor. Keşke şu roma desteğini kesmeseydin ama bu kadar seri ve kullanışlı bir rom için teşekkürler. Miui en son 2012 de Huawei U 8110 cihazıma 4.0 Ice olarak kurmuştum :D

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Kameradan galeriye, galeriden kameraya geçişler oldukça seri. Cihazın ram miktarı 300 mb ve altında olmasına rağmen hâlâ hızlı ve akıcı. Hava durumu ilk defa bu kadar hızlı konum buldu :o mi hesabını da aldık. Hariçten 37 uygulama kurdum ve günlük kullanımda en az 28 i ni kullanıyorum ve cihazda hâlâ yer var. Ayrıca Android N temasını kurdum. Tema müthiş ;) uygulamaların hepsinde bildirim balonu var ve gerçek sayıyı veriyor. Keşke şu roma desteğini kesmeseydin ama bu kadar seri ve kullanışlı bir rom için teşekkürler. Miui en son 2012 de Huawei U 8110 cihazıma 4.0 Ice olarak kurmuştum :D

o kadar portladıktan sonra orjinal cihazını kullanma zamanı gelmişti. artık redmi 2 prime kullanıyorum. discoveryi aratmıyor pek... :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Nereden aklına geldi hocam T10! Güzel günlerdi. Hoş ben hala aynı IMEI'yi kullanıyorum ama :D

KARESİ

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÜMİT GÜNDÜZ
Cihazım
Mİ 10T
Meslek
MAKİNİST
Konular
0
Güzel günlerdi hocam.. Ama o güzellik burda devam ediyor sanırım. Miui aklıma gelince T10 a aptığım acımasızlıklar geldi haha-- İnşallah bundan sonra buralardayım abi..

haymanali2006

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
mi5 Prime
Meslek
Ekonomist
Konular
0
Romdaki uygulamalara bakarken, pusula dan radyoya geçtim, bi anda tsm radyo açıldı, kulaklık olmadan, kulaklık olmadan açan telefonlar vardi da böylesine ilk defa denk geliyorum. Jak yuvasina parmakla bastırınca baya iyi çekiyor

cemelk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
google playden güncelleme indirme yapamıyorum ne yapmam lazım acaba

cemelk

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
0
7.1.2 sürümün üstüne kurdum şimdi hata almıyorum ama mobilveri hızı vasat keza wifi de aynı neredeyse face yi 15 dk indirdi
7.1.2 sürüm daha stabil geidi bana onda da video oynatıcı yok sadece

haymanali2006

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
mi5 Prime
Meslek
Ekonomist
Konular
0
7.1.2 sürümün üstüne kurdum şimdi hata almıyorum ama mobilveri hızı vasat keza wifi de aynı neredeyse face yi 15 dk indirdi
7.1.2 sürüm daha stabil geidi bana onda da video oynatıcı yok sadece
Googleplayin hizi ilk kurduğumda bende de öyle yavaş oluyor, 100-150kb/sn gibi. Daha sonra kendiliğinden düzeliyor. Hatta bu yavaşlık youtubeye de yansıyor. Biraz sinir edici ama geçici.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt