- Adım
- Ömer Faruk K
- Cihazım
- Redmi 6 Pro
- Meslek
- Technician
- Konular
- 90
forumda başka bir arkadaşta portluyor, onunkini kullanabilirsiniz
Benim romla ilgili sorulacak çok sorum var. Sosyal medya kullanıyorsanız oradan ulaşsam size, mümkün mü?
Hocam musait olduğunuz da benim cihaza da bakabilir misin ? Cihaz mi4 root sorunum var. Veya başka bir arkadaş önerebilir misiniz ?
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tekrr yukleROM'u yukledim ama hafiza karti gorunmuyor ve her saniye hata veriyor nasil duzeltirim ? " maalesef android.process.media islemi durdu " hatasi surekli geliyor ve guncelleme var hafiza kartini gormedigi icin indiremiyorumda . repartition yaptim onunla bir ilgisi yok sanirim . yardim edin acil kaldim boyle![]()
ROM'u yukledim ama hafiza karti gorunmuyor ve her saniye hata veriyor nasil duzeltirim ? " maalesef android.process.media islemi durdu " hatasi surekli geliyor ve guncelleme var hafiza kartini gormedigi icin indiremiyorumda . repartition yaptim onunla bir ilgisi yok sanirim . yardim edin acil kaldim boyle![]()
Bende telefon normal şekilde kapanıp açılmadığında oluyordu bu. Tekrardan yeniden başlatınca düzeliyordu. Birde eğer hata ile kurcalamaya devam ederseniz çok ciddi boyutlarda hata logu tutuyor. Onları da temizlemeyi unutmayın.ROM'u yukledim ama hafiza karti gorunmuyor ve her saniye hata veriyor nasil duzeltirim ? " maalesef android.process.media islemi durdu " hatasi surekli geliyor ve guncelleme var hafiza kartini gormedigi icin indiremiyorumda . repartition yaptim onunla bir ilgisi yok sanirim . yardim edin acil kaldim boyle![]()