Rom [ MIUI - V6.5.27 Global Beta ][ 4.4.2 ][Gionee Elife E3] GM Discovery 4-16Gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
forumda başka bir arkadaşta portluyor, onunkini kullanabilirsiniz

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Benim romla ilgili sorulacak çok sorum var. Sosyal medya kullanıyorsanız oradan ulaşsam size, mümkün mü?

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Benim romla ilgili sorulacak çok sorum var. Sosyal medya kullanıyorsanız oradan ulaşsam size, mümkün mü?

Şuan başka arkadaşa uzaktan bağlanmış durumdayım, onun işini halledeyim, sana özel mesajdan ulaşırım

dalii__8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Dursun Ali
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
3
Tamam teşekkürler

afuatp

Öğrenim Görevlisi, ögretim değil.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
A. Fuat
Cihazım
Xiaomi Mi4 w
Meslek
Ağır Nakliye Operasyon
Konular
6
Hocam musait olduğunuz da benim cihaza da bakabilir misin ? Cihaz mi4 root sorunum var. Veya başka bir arkadaş önerebilir misiniz ?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90
Hocam musait olduğunuz da benim cihaza da bakabilir misin ? Cihaz mi4 root sorunum var. Veya başka bir arkadaş önerebilir misiniz ?

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

emre4215

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
K20 PRO
Konular
8
ROM'u yukledim ama hafiza karti gorunmuyor ve her saniye hata veriyor nasil duzeltirim ? " maalesef android.process.media islemi durdu " hatasi surekli geliyor ve guncelleme var hafiza kartini gormedigi icin indiremiyorumda . repartition yaptim onunla bir ilgisi yok sanirim . yardim edin acil kaldim boyle :|

orhndygn24

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
orhan
Cihazım
discovery
Konular
5
ROM'u yukledim ama hafiza karti gorunmuyor ve her saniye hata veriyor nasil duzeltirim ? " maalesef android.process.media islemi durdu " hatasi surekli geliyor ve guncelleme var hafiza kartini gormedigi icin indiremiyorumda . repartition yaptim onunla bir ilgisi yok sanirim . yardim edin acil kaldim boyle :|
Tekrr yukle

sw33tking

Offical Developer
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk K
Cihazım
Redmi 6 Pro
Meslek
Technician
Konular
90

ilk konudaki yükleme adımlarını izleyerek yeniden yükleyin. romda hiçbir sıkıntı yoktur. denenmiş ve öyle yayınlanmıştır.
Gelen güncellemeleri yükleyemezsiniz. o portlanan cihaza, yani orjinal cihaza REDMİ NOTE 3G 'ye ait bir güncellemedir.

Ve Son kez Söylüyorum, Ben Artık Redmi 2 Prime Kullandığım İçin, 1 OCak İtibariyle Romu Geliştirmeyi Bıraktım. Forumda Portlayan, Güncel Sürüm Veren Arkadaş var. Onunkini Kullanabilirsiniz.

haymanali2006

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus
Cihazım
mi5 Prime
Meslek
Ekonomist
Konular
0
Bende telefon normal şekilde kapanıp açılmadığında oluyordu bu. Tekrardan yeniden başlatınca düzeliyordu. Birde eğer hata ile kurcalamaya devam ederseniz çok ciddi boyutlarda hata logu tutuyor. Onları da temizlemeyi unutmayın.

Bu rom denediğim miu7 romları arasında gp player(float-popup video)'ın düzgün çalıştığı tek rom. Fırsat bulunca tekrar bu versiyona döneceğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt