- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 433
Hocam küçük harflerle yazdınız değil mi? Tekrar der misiniz, eğer yine olmazsa ben mail atıp bir sorayım.
mv_9522' Alıntı:Hocam keşke bunu 1-2 gün önce bileydim. 2 gün önce banggood sitesinde xiaomi ye ait bir çok siparişi verdim artık kargoya vermişler bile. Pek indirim kuponlarından yararlanamadım çünki USB led light zaten indirimde olduğu için 3 dolaraydı, Power Bankda 2USB çıkışı olduğu için tercihimi 16000 mAh-dan yana kullandın (hem indirimdeydi hem de hacmi çok olduğu için) . Toplamda Almak istediğim Xiaomi ürünlerinin küçük bir kısmını sipariş verdim
1. Mi mini Router -34.50
2. Power bank 16000 mAh - 22.99
3. Power bank için silikon kılıf - 7.50
4. USB Led Light (2 adet) - bir tanesi 2.89
5. Dual portlu USB şarj cihazı - 6.79
6. USB kabel - 3.19
Power bank ayrı kargoyla, diger ürünleri ise ayrı bir argoyla gönderdiler nedense.
İnşallh kismet olursa MiBand ve Mi Bluetoth speaker bir sonrakı aylarda alırım.
cantara' Alıntı:Hocam alışveriş yapan kişinin bizim siteden gittiğini link sonundaki ekten anlıyorlar.
Yani normalde piston linki bu iken :
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html
eğer yukarıdaki linkle değil de aşağıdaki ile girilir ve alışveriş yapılır ise puan bize yazılıyor
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html?p=D609101332501201503X
Yani link sonuna ?p=D609101332501201503X eklenirse bizden gidildiği anlaşılıyor.
Mi band sorunu ile ilgileniyorum hocam. Galiba yanlış kod gönderdiler...
Çok kötü olmuş o zaman. Gerçi bunda onların sistemlerinin suçu var da diyebiliriz. Çünkü bu kod ile siteye girsek bile oradan herhangi bir ürüne tıklayınca kod kayboluyor. Bu nedenle bu kodu açtığımız her ürünün sayfasının linkinin sonuna eklememiz ve ondan sonra sepete atmamız gerekir. İsterseniz ilk mesajda bunu yazalım. Ona kişi ürün aldı, hiç kimseye yaramadı.cantara' Alıntı:@chatin_62 hocam harika fikir olmuşTeşekkürler.
Miband kodu ise kaldırılmış arkadaşlar. Bize özel verilen bir koddu ama çok fazla alışveriş yapılmış ve stok azalmış dolayısıyla kodu kaldırmışlar. Şimdi ilk mesajdan da kaldırdım fakat alışveriş yapacak arkadaşlardan ricam ilk mesajda verilen linkleri kullanarak alışveriş yapmaları. Çünkü bizim sayfamızda sadece 2 adet alışveriş görünüyor, dolayısıyla sadece 2 alışverişin puanları bize yazıldı...