MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
chatin_62' Alıntı:
cantara' Alıntı:
@chatin_62 hocam harika fikir olmuş :) Teşekkürler.

Miband kodu ise kaldırılmış arkadaşlar. Bize özel verilen bir koddu ama çok fazla alışveriş yapılmış ve stok azalmış dolayısıyla kodu kaldırmışlar. Şimdi ilk mesajdan da kaldırdım fakat alışveriş yapacak arkadaşlardan ricam ilk mesajda verilen linkleri kullanarak alışveriş yapmaları. Çünkü bizim sayfamızda sadece 2 adet alışveriş görünüyor, dolayısıyla sadece 2 alışverişin puanları bize yazıldı...
Çok kötü olmuş o zaman. Gerçi bunda onların sistemlerinin suçu var da diyebiliriz. Çünkü bu kod ile siteye girsek bile oradan herhangi bir ürüne tıklayınca kod kayboluyor. Bu nedenle bu kodu açtığımız her ürünün sayfasının linkinin sonuna eklememiz ve ondan sonra sepete atmamız gerekir. İsterseniz ilk mesajda bunu yazalım. Ona kişi ürün aldı, hiç kimseye yaramadı.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Evet hocam sepete eklerken kosun olduğu linkten eklemek gerekiyor. Oldukça saçma bir sistem olmuş bu. İlk mesaja eklemeye çalıştım hocam ama sanki tam anlatamadım gibi geldi... 

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İsterseniz kodun önemini anlatalım. Bu 5 ürün haricinde ürünler alınırken de bizim kod ile alınsın ki bizden ne kadar alışveriş yapıldığı belli olsun. 2 kişinin yaptığı alışverişe verilecek olan indirim ile 50 kişinin yaptığı alışverişe verilecek indirim aynı olmayacaktır.
Şöyle yazarsak nasıl olur?

Arkadaşlar eğer bu linklere basarak alacağınız ürünler haricinde Banggood sitesinde gördüğünüz herhangi bir ürünü satın almak isterseniz, ürün sayfasındayken browser da adres satırına gelin ve hiçbirşeyi değiştirmeden sadece en sonuna şu kodu olduğu gibi aynen ekleyip (soru işareti dahil) enter'a basarak sayfayı yeniden açmış olun.

?p=D609101332501201503X

Ardından da ürünü sepete atıp satınalma işlemini gerçekleştirin. Böylece bizim siteden ürün aldığınız belli olur.

ByChaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ilkehan
Konular
0
Siteden 3 hafta önce siparişim oldu. Hala gelmedi. Bunun konumuzla alakası yok :)

Böyle değişik, kullanışlı ve exantirik başka cihazlar bulınurmu? Türkiyede herkeste bulunmayan, 0$-13,50$ arası değişik şeyler işte :) telefondan buldum birkaç küçük şey de telefon işte fazla kurcalamadım ne nedir diye.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Bunun Banggood ile ilgisi yok. Chinapost göçmüş durumda. Yüzlerce kişinin paketleri ortalarda yok. Hadi yıl başıdır, bilmem nedir dedik, ama halen daha gecikmeler devam ediyor. En güzel örneği şu:
Son 2 ayda Banggood'tan 2 defa alışveriş yaptım.
13 Şubat'ta satın alıp, Track kayıtlarında 18 Şubat'ta yurtdışına gönderildi şeklinde ibaresi olan ve
5 Mart'ta satın alıp, Track kayıtlarında 10 Mart'ta yurtdışına gönderildi şeklinde ibaresi olan paketlerimden hala ses seda yok.

Ancak, 5 Mart'ta ki alışverişimdeki bir ürünü ayrı olarak Malezya Post ile gönderdiler. Bu ürün Track kayıtlarında 11 Mart'ta yurtdışına gönderildi olarak göründü ve 21 Mart'ta yani 10 günde postacımın eline ulaştı. O gün Cumartesi olduğu için bana Pazartesi günü ulaştı.

Kısaca Chinapost adamı hasta eder.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hocam o zaman biz yandık ki ne yandık. Bizim sipariş China Post ile gönderilmiş. Bizim elimize ulaşması çok zaman alır öylemi. Eger ChinaPost bu kadar sorunlu neden diger posta göndermiyorlar?

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
mv_9522' Alıntı:
Hocam o zaman biz yandık ki ne yandık. Bizim sipariş China Post ile gönderilmiş. Bizim elimize ulaşması çok zaman alır öylemi. Eger ChinaPost bu kadar sorunlu neden diger posta göndermiyorlar?

Belki ucuz olduğu, devlet sübvanse ettiği içindir.
Geçen sene Aliexpress'in 11.11 festivali kapsamında tüm sene boyunca yapılan satıştan daha fazla satış yapılmış. Geçen aylarda Chinapost ile ilgili resimler yayınlanmıştı. Bırakın paketleri, paketler arasında insanlar kaybolmuş durumdaydı. Bu durumda paketlerin gecikmesi de gayet doğaldı. Ama öyle bile olsa Aralık ayında aldığım ürünler daha önce geldi. Üstelik onlar da Chinapost'tu. Burada paylaştığım yazımda da göreceğiniz üzere Mini Router'ın elime ulaşması neredeyse 3 ayı buldu. Onu da 11.11 de almıştım. Ama diğer ürünler 15, 20, 30, 40, 50 v.b günlerde geldiler.
Bana öyle geliyor ki, Chinapost iki türlü taşıma yapıyor. Uçak ve gemiyle. Bu geciken ürünleri de uçakla değil gemiyle gönderiyorlar. Yoksa yurtdışına gönderilen bir paketin neredeyse 1,5 aydır uçakla gelememesi mümkün değil. Gemilerin hergün hareket etmediğini de düşünürsek, mesela bundan 1 ay önce kalkan bir gemiden sonra, bu pazartesi bir gemi kalkacaksa, 30 gündür bekleyen siparişimiz ile perşembe günü verip dün kargoya teslim edilen siparişimiz aynı gemi ile gelecek.
Tabi burada şunu düşünmek lazım. Hadi Türkiye tamam da Azerbeycan'a gemiyle nasıl gelir :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hocam size katılıyorum. Zan edersem bize ucakla geliyor. Peki tırlarla gelme ihtimali varmı? Bu kadar geç gele bildiyine göre öyle bir ihtimal geldi nedense aklıma. Aslında bir kaç Singapore Post ile aldığım ürünler tam vaktinde hatta daha tez geliyor. Hocam benim aldığım PowerBankı ise ayrı bir siparış olarak yolluyorlar. Onun takip numarası ise Hollanda Postasına ait.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
mv_9522' Alıntı:
Hocam size katılıyorum. Zan edersem bize ucakla geliyor. Peki tırlarla gelme ihtimali varmı? Bu kadar geç gele bildiyine göre öyle bir ihtimal geldi nedense aklıma. Aslında bir kaç Singapore Post ile aldığım ürünler tam vaktinde hatta daha tez geliyor. Hocam benim aldığım PowerBankı ise ayrı bir siparış olarak yolluyorlar. Onun takip numarası ise Hollanda Postasına ait.
Doğrudur. Artık uçak şirketleri pil ürünlerini taşımıyorlar. Bildiğim kadarıyla şu anda sadece Netherland Post kabul ediyor. Bu yüzden powerbank ayrı olarak onlarla yollanıyor.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
İbuygou'dan ablam için aldığımız Kılıf ve Jelatin'de China Post'ta yurt dışına sevk edildi olarak gözüküyor. Ses seda yok epeydir. Takipsiz olarak Banggood'dan aldığımız ürünlerden de ses seda yok. :):)

Üst Alt