- Adım
- Emre
- Cihazım
- Xiaomi 13
- Konular
- 427
- Konu Sahibi Konu Sahibi
chatin_62' Alıntı:Çok kötü olmuş o zaman. Gerçi bunda onların sistemlerinin suçu var da diyebiliriz. Çünkü bu kod ile siteye girsek bile oradan herhangi bir ürüne tıklayınca kod kayboluyor. Bu nedenle bu kodu açtığımız her ürünün sayfasının linkinin sonuna eklememiz ve ondan sonra sepete atmamız gerekir. İsterseniz ilk mesajda bunu yazalım. Ona kişi ürün aldı, hiç kimseye yaramadı.cantara' Alıntı:@chatin_62 hocam harika fikir olmuş Teşekkürler.
Miband kodu ise kaldırılmış arkadaşlar. Bize özel verilen bir koddu ama çok fazla alışveriş yapılmış ve stok azalmış dolayısıyla kodu kaldırmışlar. Şimdi ilk mesajdan da kaldırdım fakat alışveriş yapacak arkadaşlardan ricam ilk mesajda verilen linkleri kullanarak alışveriş yapmaları. Çünkü bizim sayfamızda sadece 2 adet alışveriş görünüyor, dolayısıyla sadece 2 alışverişin puanları bize yazıldı...
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Evet hocam sepete eklerken kosun olduğu linkten eklemek gerekiyor. Oldukça saçma bir sistem olmuş bu. İlk mesaja eklemeye çalıştım hocam ama sanki tam anlatamadım gibi geldi...