MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hocam keşke bunu 1-2 gün önce bileydim. 2 gün önce banggood sitesinde xiaomi ye ait bir çok siparişi verdim artık kargoya vermişler bile. Pek indirim kuponlarından yararlanamadım çünki USB led light zaten indirimde olduğu için 3 dolaraydı, Power Bankda 2USB çıkışı olduğu için tercihimi 16000 mAh-dan yana kullandın (hem indirimdeydi hem de hacmi çok olduğu için) . Toplamda Almak istediğim Xiaomi ürünlerinin küçük bir kısmını sipariş verdim
1. Mi mini Router -34.50
2. Power  bank 16000 mAh - 22.99
3. Power  bank için silikon kılıf - 7.50
4. USB Led Light (2 adet) - bir tanesi 2.89
5. Dual portlu USB şarj cihazı - 6.79 
6. USB kabel - 3.19

Power bank ayrı kargoyla, diger ürünleri ise ayrı bir argoyla gönderdiler nedense.
İnşallh kismet olursa MiBand ve Mi Bluetoth speaker bir sonrakı aylarda alırım.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
mv_9522' Alıntı:
Hocam keşke bunu 1-2 gün önce bileydim. 2 gün önce banggood sitesinde xiaomi ye ait bir çok siparişi verdim artık kargoya vermişler bile. Pek indirim kuponlarından yararlanamadım çünki USB led light zaten indirimde olduğu için 3 dolaraydı, Power Bankda 2USB çıkışı olduğu için tercihimi 16000 mAh-dan yana kullandın (hem indirimdeydi hem de hacmi çok olduğu için) . Toplamda Almak istediğim Xiaomi ürünlerinin küçük bir kısmını sipariş verdim
1. Mi mini Router -34.50
2. Power  bank 16000 mAh - 22.99
3. Power  bank için silikon kılıf - 7.50
4. USB Led Light (2 adet) - bir tanesi 2.89
5. Dual portlu USB şarj cihazı - 6.79 
6. USB kabel - 3.19

Power bank ayrı kargoyla, diger ürünleri ise ayrı bir argoyla gönderdiler nedense.
İnşallh kismet olursa MiBand ve Mi Bluetoth speaker bir sonrakı aylarda alırım.

Tüh hocam... Hem indirim kazanırdınız hem de bizim puanımız yükselirdi. :( Neyse sağlık olsun diyelim artık.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hocam sizin puanınınz yükselmesi dedikde sizin siteye özel indirim kodlarını girdiktemi oluyor? Yani biz ürünü alarken o kodları girdiyimiz zaman sizen siteden geldiğimizi anlıyorlar. Hocam Miband kodunu bende girdim ddeneme amacli ama yalnış dedi.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam alışveriş yapan kişinin bizim siteden gittiğini link sonundaki ekten anlıyorlar. 

Yani normalde piston linki bu iken : 
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html

eğer yukarıdaki linkle değil de aşağıdaki ile girilir ve alışveriş yapılır ise puan bize yazılıyor :)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html?p=D609101332501201503X

Yani link sonuna ?p=D609101332501201503X eklenirse bizden gidildiği anlaşılıyor.

Mi band sorunu ile ilgileniyorum hocam. Galiba yanlış kod gönderdiler... 

l0stc0ntr0l

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Konular
0
merhaba, aranıza 16000mah powerbank, mi ledlight ve mi band ile yeni katıldım, üzüldüm böyle bir konu olduğuna, bilseydim önceden :(
powerbank'i adresinden aldım, 2,5 ay sonunda çok şükür gönderdiler, mi band'ı da aynı vakitte istemiştim, gönderemedikleri için iptal etmek zorunda kaldım ve adresinden satın aldım.
Benim çok eskiden beri kullandığım adlı sitede de aynı fiyata var, oradan alacaktım, sonra adresinde miband53off kodu ile indirimi olduğunu başka bir yerden öğrendim ve kodu girdim, kod sadece miband ve piston kulaklık birarada alındığında işe yarıyor sanırım, yani o bundle'da indirim oluyor.  
ben de bilemedim. eşim beğenirse ona o bundle'ı alabilirim. kulaklıkları ben kullanırım.

bu arada ilk mesajımda bunları böyle reklam vb gibi yazmak istemezdim, sadece o kadar xiaomi ürünü aldım,insan burayı yeni farkedince üzülüyor tabi.
Neyse, siteyi hazırlayanların ellerine sağlık. bu indirimlerin de darısı ileriki alışverişlere artık.
görüşmek üzere.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
cantara' Alıntı:
Hocam alışveriş yapan kişinin bizim siteden gittiğini link sonundaki ekten anlıyorlar. 

Yani normalde piston linki bu iken : 
http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html

eğer yukarıdaki linkle değil de aşağıdaki ile girilir ve alışveriş yapılır ise puan bize yazılıyor :)

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Earphone-With-Remote-And-Microphone-For-SmartPhone-p-82744.html?p=D609101332501201503X

Yani link sonuna ?p=D609101332501201503X eklenirse bizden gidildiği anlaşılıyor.

Mi band sorunu ile ilgileniyorum hocam. Galiba yanlış kod gönderdiler... 

Hocam üzüldüm keşki önceden bu konuda sizinle konuşmuş olsaydım. Site puanına da bi hayrım dokunmuş olurdu. Açıkcası alış veriş yaparken ben MiBand-ı galiba unutmuşum. 
Ama Xiaominin bugün tanıtmış olduğu yeni model kulaklıkları Banggood sitesi stoklarında temin ederse onunla birilikte alırım. Yeni kulaklılar süper görünüyor.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@mv_9522
Hocam ben şöyle yaptım. ?p=D609101332501201503X kodunu banggood'un site adresinin sonuna ekleyip sık kullanılanlar listeme attım. Yani şu şekilde oldu link:

http://www.banggood.com/?p=D609101332501201503X

Herhangi birşey için siteye girmek istediğim zaman banggood.com yazmayıp, sık kullanılanlardaki bu linki tıklıyorum. Herkes böyle gezinti yaparsa alacağımız indirimin miktarı da yükselecektir.

Tabi sonrasında ürünü sepete atarken yukardaki adres satırına yine ?p=D609101332501201503X kodunu ekliyoruz.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
@chatin_62 hocam harika fikir olmuş :) Teşekkürler.

Miband kodu ise kaldırılmış arkadaşlar. Bize özel verilen bir koddu ama çok fazla alışveriş yapılmış ve stok azalmış dolayısıyla kodu kaldırmışlar. Şimdi ilk mesajdan da kaldırdım fakat alışveriş yapacak arkadaşlardan ricam ilk mesajda verilen linkleri kullanarak alışveriş yapmaları. Çünkü bizim sayfamızda sadece 2 adet alışveriş görünüyor, dolayısıyla sadece 2 alışverişin puanları bize yazıldı...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
cantara' Alıntı:
@chatin_62 hocam harika fikir olmuş :) Teşekkürler.

Miband kodu ise kaldırılmış arkadaşlar. Bize özel verilen bir koddu ama çok fazla alışveriş yapılmış ve stok azalmış dolayısıyla kodu kaldırmışlar. Şimdi ilk mesajdan da kaldırdım fakat alışveriş yapacak arkadaşlardan ricam ilk mesajda verilen linkleri kullanarak alışveriş yapmaları. Çünkü bizim sayfamızda sadece 2 adet alışveriş görünüyor, dolayısıyla sadece 2 alışverişin puanları bize yazıldı...
Çok kötü olmuş o zaman. Gerçi bunda onların sistemlerinin suçu var da diyebiliriz. Çünkü bu kod ile siteye girsek bile oradan herhangi bir ürüne tıklayınca kod kayboluyor. Bu nedenle bu kodu açtığımız her ürünün sayfasının linkinin sonuna eklememiz ve ondan sonra sepete atmamız gerekir. İsterseniz ilk mesajda bunu yazalım. Ona kişi ürün aldı, hiç kimseye yaramadı.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Üst Alt