MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
@cantara hocam. İbuygou'da kullandığımız gibi kodları ÖM yolu ile dağıtsak daha mı iyi olur?

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
chatin_62' Alıntı:
Bunun Banggood ile ilgisi yok. Chinapost göçmüş durumda. Yüzlerce kişinin paketleri ortalarda yok. Hadi yıl başıdır, bilmem nedir dedik, ama halen daha gecikmeler devam ediyor. En güzel örneği şu:
Son 2 ayda Banggood'tan 2 defa alışveriş yaptım.
13 Şubat'ta satın alıp, Track kayıtlarında 18 Şubat'ta yurtdışına gönderildi şeklinde ibaresi olan ve
5 Mart'ta satın alıp, Track kayıtlarında 10 Mart'ta yurtdışına gönderildi şeklinde ibaresi olan paketlerimden hala ses seda yok.

Ancak, 5 Mart'ta ki alışverişimdeki bir ürünü ayrı olarak Malezya Post ile gönderdiler. Bu ürün Track kayıtlarında 11 Mart'ta yurtdışına gönderildi olarak göründü ve 21 Mart'ta yani 10 günde postacımın eline ulaştı. O gün Cumartesi olduğu için bana Pazartesi günü ulaştı.

Kısaca Chinapost adamı hasta eder.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bu hızda rekorum (ap repeater)

Bu da yavaşlıkta rekorum (telefon kabı)

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
@kursat aynen böyle. Neyin ne zaman geleceği belli değil. Benim de 6 günlük bir rekorum vardı. Daha kargo takibi bile yapmadan paket elime gelmişti. Sanıyorum bu kargoların çıkış günleriyle alakalı bir durum. Denk gelirse beklememiş oluyor.

kursat

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kürşat
Cihazım
Mi3-Mi4-Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
12
chatin_62' Alıntı:
@kursat aynen böyle. Neyin ne zaman geleceği belli değil. Benim de 6 günlük bir rekorum vardı. Daha kargo takibi bile yapmadan paket elime gelmişti. Sanıyorum bu kargoların çıkış günleriyle alakalı bir durum. Denk gelirse beklememiş oluyor.
Muhtemelen öyle singapore post gemi kalkış günleri ve hangi ülkelere gideceğini veriyor ama herşeye rağmen şans işi Maximum 5 yıla kadar düzen oturur

Şavmi mi tıri cihazından karşıdan ödemeli gönderildi.

kerem1001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Konular
1
Banggopd uygulamasından almak istiyorum. Aynı ürünü sepete ekleyip indirim kodu girdiğimde geçersiz kod diyor. Acaba bi alt limit mi var örn. 25 dolar gibi? Yardımcı olursanız sevinirim

kerem1001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Konular
1
Sanırım powerbank kodunu da patlatmışlar :/

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yazdığımız konulardaki mesajlara, sondan geriye doğru okursak, önemli şeyler okuyabiliriz. Bu kodun çalışmadığını birkaç arkadaş ta yazdı. @cantara adminimiz mesajları gördüğünde gereğini yapacaktır.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

kerem1001

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
kerem
Konular
1
amacım mesaj kirliliği yaratmak değil elbette önceki postları da okudum sayın chatin_62. İlginiz için teşekkür ederim ayrıca

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
kerem1001' Alıntı:
amacım mesaj kirliliği yaratmak değil elbette önceki postları da okudum sayın chatin_62. İlginiz için teşekkür ederim ayrıca
Hayır. Ben mesaj kirliliği anlamında söylemedim. Konuyla ilgili çok mesaj var. Onları okumanız yararlı olur diye söyledim.
Ayrıca duruma göre fiyatları değerlendirir, yurtiçinden almak opsiyonunu da kullanabilirsiniz. Sanalpazar'da ilgilendiğiniz ürünleri sepete ve izlediklerime atarsanız, bu kategorideki ürünler için mail ile günlük 10TL indirim geliyor. Ayrıca sitede gezinirken de anlık daha doğrusu 1 saatlik 10TL indirim daha geliyor. Bu kadar şanslıysanız yurtdışı fiyatına yada daha ucuza alabilirsiniz. Semers adlı mağaza güvenilirdir.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar kusura bakmayın. Bir kaç gündür rahatsızdım foruma girme şansım olmadı. Sorunu şimdi gördüm, mail attım cevap geldiğinde buradan da bildirim yaparım.

Üst Alt