MIUI Türkiye Üyelerine Özel İndirimli Xiaomi Ürünleri

ByChaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ilkehan
Konular
0
Banggood BANNED!!!

1 AY -1 HAFTA oldu heralde. Nerde bu 25 gün :)

İPTAL de etmek istemiyorum belki haftaya gelir diye.
Aklımda şöyle bişey var. Dominss pizza 30 dk da getirmeyince para almıyor. Banggood da böyle bir şey varmı :))

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar elmalarla armutları birbirinden ayırmak lazım. Sorun Banggood'un değil, Posta'nın sorunu. 
Siz bana bir şey yollamak isteseniz ve Yurtiçi kargo ile gönderseniz, takip numarası da şudur diye bana verseniz, haftalarca paket bana gelmezse bu sizin suçunuz mudur yoksa Yurtiçi Kargo'nun mu?
Ama elbetteki ben size "ya paket hala elime ulaşmadı, niye acaba" diye sorarsam, sizin de gönderinizi takip etmeniz  kargo ile irtibata geçmeniz ve sorunu çözmeniz "müşteri memnuniyeti" gereğidir. Ama ben sizi aramazsam, sizin bu konudan bilginiz olmazsa ben sizi nasıl suçlayabilirim? Adamların günde yüzlerce ürünü kargoya verdiklerini gözönüne aldığımızda, hepsini takip etmelerini beklemek biraz abes olur.
Siz Banggood ile iletişime geçip sipariş ve tracking kodlarını verin bir baksınlar. Gerekirse para iadesi yada yeniden ürün gönderimi yapacaklardır.

ByChaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Ilkehan
Konular
0
Alakası yok. Sadece rakamlarını merak etti.

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
cantara' Alıntı:
Arkadaşlar Banggood'dan indirimli olarak aldığımız kuponlar bugün itibariyle geçerliliğini yitirmiştir. İlerleyen zamanlarda yeni kuponlar gelir ise yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Selamlar,

Geçenlerde Bangood indiriminden faydalanıp 2 adet MiBand almıştım. MiBand'ın çevremdeki insanlar arasında epey bir çekiciliği oldu, şu anda 2 adet daha sipariş vermem gerekiyor arkadaşlar için. Banggood ile kupon anlaşmasının sona erdiği doğru mudur? Şu anda en uygun koşullarda nereden MiBand alabiliriz? 

dekadans

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
dekadans
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
20
dekadans' Alıntı:
cantara' Alıntı:
Arkadaşlar Banggood'dan indirimli olarak aldığımız kuponlar bugün itibariyle geçerliliğini yitirmiştir. İlerleyen zamanlarda yeni kuponlar gelir ise yeniden bilgilendirme yapılacaktır.

Selamlar,

Geçenlerde Bangood indiriminden faydalanıp 2 adet MiBand almıştım. MiBand'ın çevremdeki insanlar arasında epey bir çekiciliği oldu, şu anda 2 adet daha sipariş vermem gerekiyor arkadaşlar için. Banggood ile kupon anlaşmasının sona erdiği doğru mudur? Şu anda en uygun koşullarda nereden MiBand alabiliriz? 

Selam Arkadaşlar. MiBand için Banggood dışı bir alternatif ararken tinydeal diye bir siteye rast geldim. Fiyatı uygun ancak ürünü orjinal paketi ile göndermiyorlarmış, bu durum ister istemez çekinmeme neden oldu. Aranızda buradan MiBand almış olan var mı? http://www.tinydeal.com/simplified-package-fashion-new-xiaomi-miband-smart-bracelet-p-142799.html

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
dekadans' Alıntı:
cantara' Alıntı:

Selamlar,

Evet hocam maalesef kuponların geçerlilik süresi sona erdi ve şu an için banggood kuponu mevcut değil. Ama iBuygou'da 25$ ve üzerindeki alışverişlerde kullanılabilen 2$'lık indirim kuponları var, onlardan gönderebilirim isterseniz.

Mi Band şu anda hem banggood'da hem de iBuygou'da 18.99$.

emrebegen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 14 ultra
Konular
19
Banggood enteresan bir site , daha önce 1 alışverişim sorunsuzdu, ona güv enerek daha fazla bir alışveriş yaptım totalde 65 dolar civarı neyse, tek paket kargo olur diye düşünürken 2 paket yapmışlar sonra 1 tanesi ni gönderdiler traking number da verdiler diğerinden 3 gündür numara vermeyince servislerine mail attım. Neden verilmedi diye adamlar (5-6 adet urun mevcuttu pakette), 3 tanesinde sorun varmış. Bir tanesi uretilmiyormus biri 1 hafta sonra stoga gircekmus biri de seçtiğim renk yokmuş başka renk seçmeni istediler. Bende kizdim 2. Siparişi iptal ettim. Gelelim sadede bu siteden birşey almadan evvel stok sormanızı tavsiye ederim. Aceleniz varsa sorun yaşamayın. Ben mail atmasam benimle sorun hakkında bilgi veren yok. Olurda iptal etme durumunuzda parayı hemen iade ettiler. O konuda aklınızda şüphe olmasın.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt