Duyuru MIUI Türkiye Telefon Satışları Başlamıştır

• Konbuyu başlatan cantara
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 295
  • Görüntüleme 42K

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Kolay gelsin Diyarbakır'da 3 polis olarak mys den cepportan 3 tane redmi pro aldık.yanliz room olarak çok zayıf .En miui deki roomu yuklesek garanti dışı olur mu? Yada beklersek global room çıksa direk yükleme olacak mı? Lütfen bu room olayına bir açıklık getirin global room ne zaman çıkacak.ayrica siyah silikon kılıf nerde bulabilirim ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kolay gelsin Diyarbakır'da 3 polis olarak mys den cepportan 3 tane redmi pro aldık.yanliz room olarak çok zayıf .En miui deki roomu yuklesek garanti dışı olur mu? Yada beklersek global room çıksa direk yükleme olacak mı? Lütfen bu room olayına bir açıklık getirin global room ne zaman çıkacak.ayrica siyah silikon kılıf nerde bulabilirim ?

Hocam en.miui üzerindeki romlarda Türkçe desteği maalesef bulunmuyor. Bu nedenle sizlere gönderilen cihazlarda farklı bir rom var. Eğer en.miui üzerindeki romlardan yüklerseniz cihazınızı Türkçe olarak kullanamazsınız. Bu nedenle farklı bir rom yüklemeniz gerekiyor. Aşağıdaki rehberi kullanarak xiaomi.eu romu yükleyebilirsiniz. (İşlemlerin hemen hemen tamamı telefon üzerinden yapılacağı için uzaktan bağlanayım beraber yapalım diyemiyorum...)

http://forum.miuiturkiye.net/konu/redmi-pro-icin-xiaomi-eu-rom-yukleme-rehberi.10130/

Global rom yayınlanma tarihi için ise henüz kesin bir tarih bulunmuyor ancak yayınlanır yayınlanmaz forumumuzda rehberleri hazırlayıp yapamayan arkadaşlarımıza uzaktan bağlanarak yardımcı olmaya çalışacağız :)

haso0201

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
7
Hızlı cevap için teşekkür ederim eu.miui roomu yuklersek garanti dışı kalır mı acaba? Ayrıca siyah şeffaf kılıf nerde bulabilirim

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hızlı cevap için teşekkür ederim eu.miui roomu yuklersek garanti dışı kalır mı acaba? Ayrıca siyah şeffaf kılıf nerde bulabilirim
Rica ederim :)

Hayır hocam garanti dışı olmaz, yükleyebilirsiniz.

Kılıfı ise maalesef bilemiyorum.

Blitz33

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
salih
Cihazım
redmi pro
Konular
6
Merhabalar kılıf olarak siyah bende görmedim yalnız hb ve n11 de gold siyah türü kılıflar var ben kullanıyorum gayet güzel duruyor düşünürseniz göz atarsınız

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenandkaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kenan
Cihazım
Samsung 9500
Konular
2