açıkçası sizin sohbet konularınızın bu kadar başarılı olmasını ilginç bulmakla beraber .karamel makiyatom ile favori dizilerim the flash ve supergirl izlemeyi istiyorum.diziler var fakat starbucks kapalı
Corona bittikden sonra ilk yapacağım şey evime gidip ailemi görmek olacak..
Torunlarım ile birlikte bağ evine gidip orada toprak ile haşır neşir olmak. Şimdi gitsemde tedirginlik olduğu için tad alamıyorum.
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Motosiklet festivalleri yaklaşıyor iptal olmazlar ise festival festival gezicem motorumla
En azından sevdiklerimi görebilmek istiyorum
Firüs gitse de kalsa da gideceğimiz yer belli, önce karadenizin hırçın suları sonra finduk baccası
Valla benim ilk yapacağım şey şöyle uzuun bir yolculuğa çıkmak ( İstanbul & Samsun & Ordu ) dura dura göre göre geze geze zaman geçirmek. Dışarıda yemek de güzel ama daha da güzeli seyahat etmek yeni yerler görmek ve tabi ki görüşemediğimiz sevdiklerimizi görmek.
Sevdiklerimiz demişken, hepimizin hayatına her daim dokunan haklarını asla ödeyemeyeceğimiz cennetin anahtarı annelerimizin günü kutlu olsun.
Sent from my MI 9 using Tapatalk
Öncelikle ibiza'da tatile gitmem lazım, çok yordu beni bu stres... Sonra oradan da mikonos yapayım istiyorum. Los Angeles'ta Nusret yeni restoranını açıyormuş, davet etti. Vakit kalırsa futbolcu arkadaşlarla keratayı ziyaret ederiz belki... Karar veremedim bir türlü.
Ablacım şaka mısın ya, cepte para yok, pul yok ki plan yapalım. Bitse de evdeyiz zaten, çıkıp da tavuk döner görsek canımız çekecek alamayacağız. Devlet baba sağ olsun harçlık verecekmiş belki de o da borçlara yetmez zaten. Borç yatırmaya dolmuşa binsem bitecek o para... Hatunu çay içmeye bile götüremiyoruz. En azından şimdi bahanemiz var : "CORONA" Virüs bitince ne bahane bulacağız asıl mesela o.