Sohbet MIUI Türkiye İle Hedef Time :)

Muallim45

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrettin
Cihazım
Xiamio
Konular
1
Torunlarım ile birlikte bağ evine gidip orada toprak ile haşır neşir olmak. Şimdi gitsemde tedirginlik olduğu için tad alamıyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Bilmem neden rağbet gördüğünü artık hocam, ben ve forum ailemizin gerçekten samimi ve içten yanıtlar vermesinden kaynaklıdır, benimle alakası yok :) umarım dileğiniz gerçekleşir

açıkçası sizin sohbet konularınızın bu kadar başarılı olmasını ilginç bulmakla beraber .karamel makiyatom ile favori dizilerim the flash ve supergirl izlemeyi istiyorum.diziler var fakat starbucks kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah Sabri Hocam...
Corona bittikden sonra ilk yapacağım şey evime gidip ailemi görmek olacak..

Torunlarinizla sağ salim keyifli zamanlariniz olacak inşallah hocam :)

Torunlarım ile birlikte bağ evine gidip orada toprak ile haşır neşir olmak. Şimdi gitsemde tedirginlik olduğu için tad alamıyorum.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah hocam. Umarım hepimiz kurtuluruz da bir sonraki sohbet konumuz "neler yaptınız?" Olur ve fotoğrafları görürüz :)

Motosiklet festivalleri yaklaşıyor iptal olmazlar ise festival festival gezicem motorumla

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Valla benim ilk yapacağım şey şöyle uzuun bir yolculuğa çıkmak ( İstanbul & Samsun & Ordu :) ) dura dura göre göre geze geze zaman geçirmek. Dışarıda yemek de güzel ama daha da güzeli seyahat etmek yeni yerler görmek ve tabi ki görüşemediğimiz sevdiklerimizi görmek.

Sevdiklerimiz demişken, hepimizin hayatına her daim dokunan haklarını asla ödeyemeyeceğimiz cennetin anahtarı annelerimizin günü kutlu olsun.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Aynı şekilde hocam.... Burnumda tütüyorlar.

En azından sevdiklerimi görebilmek istiyorum :( :( :(

Ahanda bir Karadenizli:)))

Firüs gitse de kalsa da gideceğimiz yer belli, önce karadenizin hırçın suları sonra finduk baccası haha--

Dilerim, isteklerinizin ötesinde gerçekleşir hocam :)

Valla benim ilk yapacağım şey şöyle uzuun bir yolculuğa çıkmak ( İstanbul & Samsun & Ordu :) ) dura dura göre göre geze geze zaman geçirmek. Dışarıda yemek de güzel ama daha da güzeli seyahat etmek yeni yerler görmek ve tabi ki görüşemediğimiz sevdiklerimizi görmek.

Sevdiklerimiz demişken, hepimizin hayatına her daim dokunan haklarını asla ödeyemeyeceğimiz cennetin anahtarı annelerimizin günü kutlu olsun.

Sent from my MI 9 using Tapatalk

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Öncelikle ibiza'da tatile gitmem lazım, çok yordu beni bu stres... Sonra oradan da mikonos yapayım istiyorum. Los Angeles'ta Nusret yeni restoranını açıyormuş, davet etti. Vakit kalırsa futbolcu arkadaşlarla keratayı ziyaret ederiz belki... Karar veremedim bir türlü.

Ablacım şaka mısın ya, cepte para yok, pul yok ki plan yapalım. Bitse de evdeyiz zaten, çıkıp da tavuk döner görsek canımız çekecek alamayacağız. Devlet baba sağ olsun harçlık verecekmiş belki de o da borçlara yetmez zaten. Borç yatırmaya dolmuşa binsem bitecek o para... Hatunu çay içmeye bile götüremiyoruz. En azından şimdi bahanemiz var : "CORONA" Virüs bitince ne bahane bulacağız asıl mesela o. drunk~~

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hocam ilk önce ciddi ciddi okudum hatta anlamayıp bir daha okudum, şimdi kahkaha patlattım affedin :) ağlanacak halimize gülüyoruz :)

Öncelikle ibiza'da tatile gitmem lazım, çok yordu beni bu stres... Sonra oradan da mikonos yapayım istiyorum. Los Angeles'ta Nusret yeni restoranını açıyormuş, davet etti. Vakit kalırsa futbolcu arkadaşlarla keratayı ziyaret ederiz belki... Karar veremedim bir türlü.

Ablacım şaka mısın ya, cepte para yok, pul yok ki plan yapalım. Bitse de evdeyiz zaten, çıkıp da tavuk döner görsek canımız çekecek alamayacağız. Devlet baba sağ olsun harçlık verecekmiş belki de o da borçlara yetmez zaten. Borç yatırmaya dolmuşa binsem bitecek o para... Hatunu çay içmeye bile götüremiyoruz. En azından şimdi bahanemiz var : "CORONA" Virüs bitince ne bahane bulacağız asıl mesela o. drunk~~

Üst Alt