Bende tekstil de çalışıyorum çok şükür işimiz var daha boş kalmadık ama yinede eve gelirken korkmuyorum değil 2.5 yaşında oğlum var kronik hasta epilepsi buna da şükür dertsiz Müslüman olmaz bunun bilincinde olmak lazım Şükrü unutmamak lazımİşte bu çok can sıkıcı hocam, hak veriyorum. Ben de aileleri çocukları ile gördüğümde işim gereği ve yasaklardan dolayı 20 yaş altını içeri alamıyorum, ama içim cız ediyor gerçekten.. (Akaryakıt istasyonu market çalışanıyım.)
Bende tekstil de çalışıyorum çok şükür işimiz var daha boş kalmadık ama yinede eve gelirken korkmuyorum değil 2.5 yaşında oğlum var kronik hasta epilepsi buna da şükür dertsiz Müslüman olmaz bunun bilincinde olmak lazım Şükrü unutmamak lazım
Doğada deli gibi boks antrenmanı yapmak olacak, doğada bir şey yapmayı o kadar çok istiyorum ki şu zamanlarda...
Avukat ve banka borcumu kapatmak. yakında askere gidicem sonbahardan beri oyalayıp almadılar yoksa çoktan bitmişti onun dışında bu korona virüs süreci içinde 5 yıllık ilişkim bitti sosyal hayat olarak kendimi tekrardan toparlamam lazım fakat virüs yüzünden sosyal hayatta bitti. birde bu virüs çıkmadan önce önümüzdeki yaz sonbahar gibi ev yapmayı planlıyodum fakat bu virüs ve ilişkimin bitmesi askerlik süresinin tutarsızlığı ardından dolar fırlayıp ekonomik krizin artması inşaat sektörü durgunluğu herşey askıya alındı. sonuç olarak sene sonuna kadar bi plan hedef kalmadı
Arkadaşlarımla beraber oturup çay + sohbet. Bir de spor yapmayı ve spor salonunda ki ortamı özledim
İnşallah inşallahHocam; sizi görmek ne güzel. Bir an önce gerçekleşmesi dileğiyle
Tşk ederim yüce rabbim tüm hastalara şifa versin inşallahAllah sağlık ve sıhhat versin hocam. Benim kardeşim de otizmli ve başlangıç seviyede epilepsi. Sizi çok iyi anlıyorum, çok haklısınız..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dilerim gerçek olur hocam.