Sohbet MIUI Türkiye İle Hedef Time :)

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Ben market kelimesini duyunca bile sıkılıyorum. 11 gün izin yaptım, acısı 1 günde bana 17 saat mesai + uykusuzluk + yarın akşam da gece 2 ye kadar istila mesaisi olarak geri döndü :)
market alış verişi yapmamak marketten eve su taşımamak kafamı dinlemek kısacası :D

[C_a_N_e_R]

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
3
Çok güzel bir hedef hocam. Uzun yolculuklar burnumuzda tütüyor.

Bu vesileyle size de hoşgeldiniz demiş olayım.. İyi forumlar :)
Çok teşekkürler. Yılların iphone kullanıcısı olarak mi 9t pro'ya geçtim. Oh be diyorum. :)

Glorious

Teknoloji Delisi, Supporter
Emekli Yönetici
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Poco X4 Pro 5G
Konular
28
Değerli MIUI Türkiye ailesi, baktım ki sohbet konularında çok güzel cevaplar alıyorum, şimdi herkese hitap eden ve gündemimizde olan bir soru ile konu başlatmak istiyorum.

Ülkemizdeki malum salgın durumu bittiğinde ve tamami ile normalleşmeye( yeni ismi ile Kontrollü Sosyal Hayat) girdiğimizde ve kısıtlamalar kalktığında yapmak istedikleriniz neler?

Meslek ile ilgili olabilir, yapmak istediğiniz bir etkinlik olabilir, almak istediğiniz bir Xiaomi ürünü olabilir... Gerçekleştirmek istediğiniz bir şeyler vardır mutlaka. :)

Yorumlarınızı bekliyorum :)
Hocam tek yapmak istediğim eşimle güzel bir haftasonu gezmesi olacak doğa ile iç içe güzel bir gezi. Evde kalmaktan o kadar sıkıldık ki artık birbirimize sarmaya başladık :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ben market kelimesini duyunca bile sıkılıyorum. 11 gün izin yaptım, acısı 1 günde bana 17 saat mesai + uykusuzluk + yarın akşam da gece 2 ye kadar istila mesaisi olarak geri döndü :)

market ve pazar işini aynı gün yapıyorum pazar arabasıyla 2 -3 kere pazara git gel 3-4 kere markete git gel iflahım sökülüyor birde oruç oruç 2aydır evdeyim nevrim döndün :)

evde çocuk var zaten aylardır evde bide ocak sonu ameliyat olmustu 4aydır sokaga hasret meyve sebze oyunca artık mevsimi olan ne varsa doldruyorum eve yemekden sıkılmasın en azından diye çok şükür o dısarıyı uunuttuda ondan yana kafam rahat evde ordan oraya kosturuyor. ama şu net marketten uzak duracam bi süre yetti gari :D babamda çıkamıyor dışarı hipertansiyon var ve hepatit b taşıyıcısı suçluları kodese tıkmakdan kaptı oda onun alış verişleride ben yapıyorum 2 evin+1 küçük canavarın pazar market ihtiyacından ben bunaldım :D

Buse S. Ada

Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
157
Hahaa :) Allah size bağışlasın hocam. Hepimizin canı sağ olsun da, gerçekten.. O kadar kötü vakalar ve vefatlar duyuyoruz ki, evime girince bile korkuyorum yarın halim ne olacak diye. :)

market ve pazar işini aynı gün yapıyorum pazar arabasıyla 2 -3 kere pazara git gel 3-4 kere markete git gel iflahım sökülüyor birde oruç oruç 2aydır evdeyim nevrim döndün :)

evde çocuk var zaten aylardır evde bide ocak sonu ameliyat olmustu 4aydır sokaga hasret meyve sebze oyunca artık mevsimi olan ne varsa doldruyorum eve yemekden sıkılmasın en azından diye çok şükür o dısarıyı uunuttuda ondan yana kafam rahat evde ordan oraya kosturuyor. ama şu net marketten uzak duracam bi süre yetti gari :D

Miniğe dikkat edin hocam :)
İnşallah hocam, tabi birde yeğen ziyareti var 1.5 yaşındaki canavar beni bekliyor :D

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Hahaa :) Allah size bağışlasın hocam. Hepimizin canı sağ olsun da, gerçekten.. O kadar kötü vakalar ve vefatlar duyuyoruz ki, evime girince bile korkuyorum yarın halim ne olacak diye. :)

Miniğe dikkat edin hocam :)

aynen zaten o olmasa daha rhat olurumda o oldumu o ne istiyorsa nasıl rahat ediyorsa mecburen bzde öyleyiz :)

Üst Alt