- Adım
- Cebrail
- Cihazım
- Redmi Note 7
- Konular
- 8
Sizden de ALLAH RAZI OLSUN Hocam.Sağolun hocam ALLAH razı olsun
Sizden de ALLAH RAZI OLSUN Hocam.Sağolun hocam ALLAH razı olsun
Elimizden geldiğince küçük de olsa bir inşallah muhtaç insanlarımıza ulaşır bir nebzede olsa dertlerine derman olur... inşallah
06.02.2023 tarihinde Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve Kahramanmaraş'ın yanı sıra Adıyaman, Kilis, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da hissedilen ve büyük yıkıma neden olan şiddetli depremin yaralarını sarmaya çalışan kurum ve kuruluşlara destek olma amacı ile bizler de VIP Üye gelirlerimizin tamamını bu kuruluşlara destek olma amaçlı olarak bağışlamaya karar verdik.
Aşağıda bağlantılarını vermiş olduğumuz sayfalar üzerinden bağışlarını gerçekleştiren kullanıcılarımız bu konu altından mesaj olarak -gizlilik sorunu yaratması muhtemel alanları kapattıktan sonra- bağış makbuzlarını paylaşmaları halinde hesaplarına bağış tutarlarının karşılığı süre kadar VIP üyelik tanımlanacaktır.
- 3 Aylık - 50₺
- 6 Aylık - 75₺
- 12 Aylık - 125₺
Bağış bağlantıları
Ahbap :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirveyaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
AFAD Deprem Bağışı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MIUI Türkiye Ekibi adına bağışımız
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Doğrudur hocam.ÂMİN. Sizi bir yerden tanıyorum tanıdık geldiniz nickiniz felan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha fazla göndermek isterdim ama durumum el vermiyor malesef
ALLAH hepinizden razı olsun
Umarım bağışlarımız yerine ulaşır...
Elimizden geldiğince küçük de olsa bir inşallah muhtaç insanlarımıza ulaşır bir nebzede olsa dertlerine derman olur... inşallah
AMİN. ALLAH KABUL ETSİN İnşaALLAH Hocam. Nickiniz de güzelmiş hocam. '' Bir Acayip Adam''Elimizden geldiğince küçük de olsa bir inşallah muhtaç insanlarımıza ulaşır bir nebzede olsa dertlerine derman olur... inşallah
çünkü daha öncede bu nicki gördüm başka bir forumda hatta. Tanıdık geliyor o yüzden. Daha önce General Mobile 4G Kullandınız mı acaba ?Doğrudur hocam.
Rica Ederim hocam ne demek. Yok o diğer arkadaş içindi forum kısmı. Sizin nickiniz güzel olduğu için belirtmek istedim hocam.Malasef generale bulaşmadık başka bir forumda bu nicki kullandım mı valla hatırlamıyorum güzel düşünceleriniz içinde teşekkürler
Allah razı olsunRica Ederim hocam ne demek. Yok o diğer arkadaş içindi forum kısmı. Sizin nickiniz güzel olduğu için belirtmek istedim hocam.
Yok hocam kullanmadım.AMİN. ALLAH KABUL ETSİN İnşaALLAH Hocam. Nickiniz de güzelmiş hocam. '' Bir Acayip Adam''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çünkü daha öncede bu nicki gördüm başka bir forumda hatta. Tanıdık geliyor o yüzden. Daha önce General Mobile 4G Kullandınız mı acaba ?