- Adım
- Emre
- Cihazım
- Redmi K60
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 61
Amin hocamAMİN. Nur İçinde Yatsın İnşaALLAH.
Amin hocamAMİN. Nur İçinde Yatsın İnşaALLAH.
Rabbim herkesin bağışını kabul etsin inşallah.
cantara hocam isteyene durumu olmayana vip dağıta bilirsiniz. Hayıra vesile olan herkesten Allah razı olsun inşallah.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Özel Forumlara Erişim" yazıyor pre üyelikte ne oluyor o. Merak ettiğim için paylaşıyorum
ÂMİN. Sizi bir yerden tanıyorum tanıdık geldiniz nickiniz felan.Bu başlığı açan, yardımı başlatan, yardım eden herkesten Allah razı olsun.
Çok teşekkür ederim ustadim hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah razı olsun herkesten.Çok teşekkürler hocam. VIP üyeliğinizi tanımladım.
AMİN Hocam Cümlemizden İnşaALLAH.Çok teşekkür ederim ustadim hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Allah razı olsun herkesten.
Hocam olur mu öyle şeyler ? Estağfirullah. Az çok demeden atmamız yeter. Düşünmemiz yeter. Rabbim Yardımlarımızı Kabul Eylesin İnşaALLAH.(AMİN) Önemli olan düşünmek etmek atmak. Damlaya Damlaya göl olur. Derdi de Dermanı da veren Rabbim. Bu Sıkıntılı süreçleri hep birlikte geçiceğiz İnşaALLAH.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Daha fazla göndermek isterdim ama durumum el vermiyor malesef
ALLAH hepinizden razı olsun
Sağolun hocam ALLAH razı olsunHocam olur mu öyle şeyler ? Estağfirullah. Az çok demeden atmamız yeter. Düşünmemiz yeter. Rabbim Yardımlarımızı Kabul Eylesin İnşaALLAH.(AMİN) Önemli olan düşünmek etmek atmak. Damlaya Damlaya göl olur. Derdi de Dermanı da veren Rabbim. Bu Sıkıntılı süreçleri hep birlikte geçiceğiz İnşaALLAH.