Etkinlik MIUI Türkiye #Deprem Bağış Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Rabbim herkesin bağışını kabul etsin inşallah.

cantara hocam isteyene durumu olmayana vip dağıta bilirsiniz. Hayıra vesile olan herkesten Allah razı olsun inşallah.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Amin hocam. Çok teşekkürler. VIP üyeliğiniz tanımlandı. Talep olduğunda sizi de bilgilendirerek aktifleştirme işlemini gerçekleştiririm.

"Özel Forumlara Erişim" yazıyor pre üyelikte ne oluyor o. Merak ettiğim için paylaşıyorum

Destek için çok teşekkürler hocam. VIP üyeliğiniz tanımlandı. Foruma bir sonraki girişinizde en üstte özel bölüm adı altında yeni bir forum olduğunu fark edeceksiniz. Bu özel bölüm altında "VIP Üye Bölümü" isimli sadece VIP üyelerin görüntüleyebildiği özel bir forum alanımız mevcut.

Cebrail29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cebrail
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
8
Çok teşekkür ederim ustadim hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.♥️🙏 Allah razı olsun herkesten.
AMİN Hocam Cümlemizden İnşaALLAH.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Daha fazla göndermek isterdim ama durumum el vermiyor malesef
ALLAH hepinizden razı olsun
Hocam olur mu öyle şeyler ? Estağfirullah. Az çok demeden atmamız yeter. Düşünmemiz yeter. Rabbim Yardımlarımızı Kabul Eylesin İnşaALLAH.(AMİN) Önemli olan düşünmek etmek atmak. Damlaya Damlaya göl olur. Derdi de Dermanı da veren Rabbim. Bu Sıkıntılı süreçleri hep birlikte geçiceğiz İnşaALLAH.

Nostradamus

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Zirkon
Konular
1
Hocam olur mu öyle şeyler ? Estağfirullah. Az çok demeden atmamız yeter. Düşünmemiz yeter. Rabbim Yardımlarımızı Kabul Eylesin İnşaALLAH.(AMİN) Önemli olan düşünmek etmek atmak. Damlaya Damlaya göl olur. Derdi de Dermanı da veren Rabbim. Bu Sıkıntılı süreçleri hep birlikte geçiceğiz İnşaALLAH.
Sağolun hocam ALLAH razı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt