Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

kralaras

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
16
bu romda da orjinal dosya yöneticisi yok mu acaba. yok ise orjinal miui dosya yöneticisini nasıl yüklerim

burak0640

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Xiaomi Mi 5Prim
Konular
42
Yedeklerinizi pc'e alın ve wipe bölümünden format dataya girip yes yazarak telefonu tamamen sıfırlayın. Recovery menüsünü yeniden başlatın ve rom'u telefona atıp tekrardan kurun
Aynen böyle yaptım flash çizgisini çekiyorum hemen mi logosuna atıyor ve orda kalıyor.

sahinsah52

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sah
Cihazım
Mi6
Konular
2
Hocam sağolun dün gece 3 kere Dolby Atmos kurmaya kalktım, hepsinde hüsran. Bunu deneyiyeyim sağolun; hiç denememiştim :) Ben Hep Klasik olanları denedim. Romla mı alakalı bir sorun çözememedim ama, Magisk Uninstaller ile Magisk'de kaldırılmıyor; hata veriyor. İllaki romu 3 kere sıfırdan kurmak zorunda kaldım.

Gece'den bu yana cihazı kullanamadım ama, şuanda da şarjda cihaz. GPS olmaması eksiklik, ayrıca Swarm'da konum bulamıyor cihaz. Önceki Romda da bu şekildeydi. Sebebini halen anlayamadım. Özel Ekran hareketlerini beğeniyorum ben, sadece animasyon hızı değiştirilmediği için, sanki yarım kalıyor animasyon. Bir hamlık var gibi geliyor.

Onun haricinde Rom neredeyse tamamen türkçe olmuş ki, bu çok güzel. Bildirim sorunu varmı henüz deneyemedim ama, önceki romdaki gibi bildirimlerle alakalı sıkıntı olacak gibi geliyor yine. Bildirimler için, Uygulamayı arka planda kilitleyip, otomatik başlatmayı aktif edip, kısıtlama yok seçilecek sanırım yine.
[doublepost=1528626078,1528625935][/doublepost]

Hocam Miui Klasörünü de rarlayıp paylaşabilirseniz çok güzel olur :)
[doublepost=1528626171][/doublepost]

Hocam birde Dolby Atmos kurulumu için, sadece Twrp'den mi flashlama yaptınız; yoksa prop dosyasını da kopyaladınız mı acaba?
[doublepost=1528627331][/doublepost]

Hocam benim kullandığım Modüller, Google Camera için modül (Mi6 ve kullandığınız Roma özel diyebiliriz), Ios Emoji Modülü, Exo Font Modülü, Youtube Modülü, Stereo Video Kayıt Modülü (Mi6 için yapılmış modül), 2. Arka Kamera için Google Camera Modülü (Mi6 için yine) birde.
Önce prop dosyasını kopyalayıp sonra zip i flashladım hocam.. Çok iyi çalışıyor.
Bildirimler hatalı. WhatsApp mesajları WhatsApp a girmeden görünmüyor. Dediğinizi deneyeceğim şimdi.

caglar104

Bosyaf
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağlar
Cihazım
Mi6-Mi11-Mi14
Konular
80
Romda olan temayıyı verebilir misiniz..link yada upload edip?birde geçiş efektleri mümkünse

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16
Teşekkürler harika olmuş. highfive~~

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Şarj tüketimi düzelmemiş.. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor.. Dolby atmos yükledim çalışıyor. İlgili konu Mod - Oreo Romlar için bomba DolbyAtmos
GPS butonu olmaması büyük eksiklik.
Miui Tr roma özel tam ekran hareketler hoşuma gitmiyor. Alışamadım bi türlü. Seçenek olarak sunulsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Geliştikçe daha güzel olacağı kesin..
Teşekkürler @haqanguven usta...
Aynen o hareketler ve diğer tüm modlar seçenek yada aroma olsa daha iyi olurdu birde GPS tuşunu nasıl ekleriz böyle bir saçmalık olur mu yahu GPS açıp kapatmak için menü de boğulalim mi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Önce prop dosyasını kopyalayıp sonra zip i flashladım hocam.. Çok iyi çalışıyor.
Bildirimler hatalı. WhatsApp mesajları WhatsApp a girmeden görünmüyor. Dediğinizi deneyeceğim şimdi.

Kayan Bildirimleri kapatırsanız, sorununuz çözülecektir. Alpha Rom olduğu için hatalar mevcut.

Aynen o hareketler ve diğer tüm modlar seçenek yada aroma olsa daha iyi olurdu birde GPS tuşunu nasıl ekleriz böyle bir saçmalık olur mu yahu GPS açıp kapatmak için menü de boğulalim mi

GPS tuşu; Xiaomi tarafından kaldırıldı. Yeniden eklenebilir fakat yine de Xiaomi'ye bir haber uçurmak gerekiyor...
Ne gibi seçeneklerin olmasını istiyorsunuz acaba ?

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Hocam sağolun dün gece 3 kere Dolby Atmos kurmaya kalktım, hepsinde hüsran. Bunu deneyiyeyim sağolun; hiç denememiştim :) Ben Hep Klasik olanları denedim. Romla mı alakalı bir sorun çözememedim ama, Magisk Uninstaller ile Magisk'de kaldırılmıyor; hata veriyor. İllaki romu 3 kere sıfırdan kurmak zorunda kaldım.

Gece'den bu yana cihazı kullanamadım ama, şuanda da şarjda cihaz. GPS olmaması eksiklik, ayrıca Swarm'da konum bulamıyor cihaz. Önceki Romda da bu şekildeydi. Sebebini halen anlayamadım. Özel Ekran hareketlerini beğeniyorum ben, sadece animasyon hızı değiştirilmediği için, sanki yarım kalıyor animasyon. Bir hamlık var gibi geliyor.

Onun haricinde Rom neredeyse tamamen türkçe olmuş ki, bu çok güzel. Bildirim sorunu varmı henüz deneyemedim ama, önceki romdaki gibi bildirimlerle alakalı sıkıntı olacak gibi geliyor yine. Bildirimler için, Uygulamayı arka planda kilitleyip, otomatik başlatmayı aktif edip, kısıtlama yok seçilecek sanırım yine.
[doublepost=1528626078,1528625935][/doublepost]

Hocam Miui Klasörünü de rarlayıp paylaşabilirseniz çok güzel olur :)
[doublepost=1528626171][/doublepost]

Hocam birde Dolby Atmos kurulumu için, sadece Twrp'den mi flashlama yaptınız; yoksa prop dosyasını da kopyaladınız mı acaba?
[doublepost=1528627331][/doublepost]

Hocam benim kullandığım Modüller, Google Camera için modül (Mi6 ve kullandığınız Roma özel diyebiliriz), Ios Emoji Modülü, Exo Font Modülü, Youtube Modülü, Stereo Video Kayıt Modülü (Mi6 için yapılmış modül), 2. Arka Kamera için Google Camera Modülü (Mi6 için yine) birde.
Bunu kur hocam tek tıkla iş tamam öyle copy paste fln lazım değil zaten efekt için magisk te modül var ama Gerek bile kalmıyor dolby kaldırma için de çözüm olacak zip attım
Ben o twrp den copy yapılan modeli çok denedim. Ya hiç çalışmadi yada düzgün çalışmadi

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Benim attığım dolby de sadece otomatik başlatma yok her resetten sonra bi kere uygulamaya girip çıkmak lazım o kadar

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Kayan Bildirimleri kapatırsanız, sorununuz çözülecektir. Alpha Rom olduğu için hatalar mevcut.

GPS tuşu; Xiaomi tarafından kaldırıldı. Yeniden eklenebilir fakat yine de Xiaomi'ye bir haber uçurmak gerekiyor...
Ne gibi seçeneklerin olmasını istiyorsunuz acaba ?
Masik rom daki gibi olabilir mesela ses modlari büyük iconlar vs

Üst Alt