Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hocam mı6 da bi sorun gördüm diğer arkadaşlardada öylemi bilmiyorum ama Youtube video izlerken telefon biraz ısınıyor anlam veremedim 38de kalıyo düşmesi lazım normalde düşerdı ama bu romda denedim iki ückere sonuç aynı
Bende izliyorum devamlı şu iki gündür izmirde fena sıcak var. O etkiliyor. Onun dışında bir problem yok. Normal çalışıyor

vega1977

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Haşim
Cihazım
Mi5 pro
Konular
2
Hakanguven hocam mi5 de şarj çabuk bitiyor boş beklerken dahi su gibi gidiyor bu romla kullanabileceğim herhangi bir custom kernel varmı daha önceki tr Rom sürümü ile floppy ydi galiba denedim tel brick oldu artık korkuyorum kesin çalışacak battarya ayarlı bir kernel tavsiye eder misin

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hakanguven hocam mi5 de şarj çabuk bitiyor boş beklerken dahi su gibi gidiyor bu romla kullanabileceğim herhangi bir custom kernel varmı daha önceki tr Rom sürümü ile floppy ydi galiba denedim tel brick oldu artık korkuyorum kesin çalışacak battarya ayarlı bir kernel tavsiye eder misin

Bu sürümde Xiaomi'den kaynaklı bir şarj da acayip bir şekilde düşüş mevcut. Hakan hocamın tek yapabileceği diğer versiyon çıktığında güncelleme vermek olabilir anca...

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Önce prop dosyasını kopyalayıp sonra zip i flashladım hocam.. Çok iyi çalışıyor.
Bildirimler hatalı. WhatsApp mesajları WhatsApp a girmeden görünmüyor. Dediğinizi deneyeceğim şimdi.

Hocam ben dedigim şekilde WhatsAppda sorun yaşamadım. Hatta bu sefer Uygulamaya kilit de koymadım, yine sorun cikartmadi. Fakat Mi Fit i kitlemeyince Mi Band 2 ye bildirim gelmedi.

Bu arada sağolun dediginiz gibi çalıştırdım Dolby i, fakat bu Dolby Digital Plus mis. Birde Viper4Android Kuruyor cihaza ama çalışmıyor gibi geldi. Birde Bu Dolby nin içine girmezsek, Miui bu Dolby i de kapatıyor. Buna çok şaşırdım, malum Twrp den flashladigimiz için Miui in müdahale etmemesi gerekiyor, zaten Uygulama Pil Tasarrufu seçeneklerinde de yok. Sanırım romun iyice oturmasi gerekecek, artik açık Betaya geçincr çözer sanırım Miui gelistiricileri.
[doublepost=1528674893,1528674760][/doublepost]
Bunu kur hocam tek tıkla iş tamam öyle copy paste fln lazım değil zaten efekt için magisk te modül var ama Gerek bile kalmıyor dolby kaldırma için de çözüm olacak zip attım
Ben o twrp den copy yapılan modeli çok denedim. Ya hiç çalışmadi yada düzgün çalışmadi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Teşekkürler hocam paylastiginiz için, Prop dosyası degistirilen Dolby i kurdum. Sonrasinda denemek için sizinkini kurdum, ama değişiklik olmadi. Acaba bu da mi Dolby Digital Plus. Dolby Atmos benim açtığım konuda var o zaman birtek. Onu kurunca da cihaz açılmıyor.
[doublepost=1528674963][/doublepost]
TR Rom'umuz daha da güzelleşecektir...
Siz kullanıcıların yorumları, eleştirileri ve önerileri ile daha da güzelleşecektir. Teşekkürler.

Kayan Bildirimleri kapatmanız ve Otomatik Başlatma'dan uygulamaları aktif etmeniz gerekiyor.

Mi Fit de o da yetmiyor hocam.

Ayrıca, Gps Toggle i Global romda gelebilir diye düşünüyorum ama. Bakalim bekleyip görelim :)

bariserez14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Mi Note 10
Meslek
Bilgisayar Mühendi
Konular
28
Hocam google hesabındaki kişileri hiçbir şekilde göremiyorum yardımcı olur musunuz

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Sistemde çok fazla şarj yiyor bidirimlbil stabil değil ilk gördüğüm

f2999

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hüseyin
Cihazım
mi 6
Meslek
Zihinsavar
Konular
4
Hocam Android sistemi cok batarya kullanıyor bu durum sadece bende mi var yada bu problemin çözümü var mı bilgi verebilir misiniz?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hocam mı6 da bi sorun gördüm diğer arkadaşlardada öylemi bilmiyorum ama Youtube video izlerken telefon biraz ısınıyor anlam veremedim 38de kalıyo düşmesi lazım normalde düşerdı ama bu romda denedim iki ückere sonuç aynı
Bende izliyorum devamlı şu iki gündür izmirde fena sıcak var. O etkiliyor. Onun dışında bir problem yok. Normal çalışıyor
Hocam Android sistemi cok batarya kullanıyor bu durum sadece bende mi var yada bu problemin çözümü var mı bilgi verebilir misiniz?
İlk sürümler. Daha alt tabanı oluşturmakla meşgul oluyorum. Daha sonraki zamanlarda oturacak her şey. Zaten erken güncelleme oldu. Gelişme aşamasından sonra dağıtmaya başlasaydım bu tür sorunlar olmayacaktı.

Üst Alt