Şarj tüketimi düzelmemiş.. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor.. Dolby atmos yükledim çalışıyor. İlgili konu
Mod - Oreo Romlar için bomba DolbyAtmos
GPS butonu olmaması büyük eksiklik.
Miui Tr roma özel tam ekran hareketler hoşuma gitmiyor. Alışamadım bi türlü. Seçenek olarak sunulsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Geliştikçe daha güzel olacağı kesin..
Teşekkürler @haqanguven usta...
Hocam sağolun dün gece 3 kere Dolby Atmos kurmaya kalktım, hepsinde hüsran. Bunu deneyiyeyim sağolun; hiç denememiştim
Ben Hep Klasik olanları denedim. Romla mı alakalı bir sorun çözememedim ama, Magisk Uninstaller ile Magisk'de kaldırılmıyor; hata veriyor. İllaki romu 3 kere sıfırdan kurmak zorunda kaldım.
Gece'den bu yana cihazı kullanamadım ama, şuanda da şarjda cihaz. GPS olmaması eksiklik, ayrıca Swarm'da konum bulamıyor cihaz. Önceki Romda da bu şekildeydi. Sebebini halen anlayamadım. Özel Ekran hareketlerini beğeniyorum ben, sadece animasyon hızı değiştirilmediği için, sanki yarım kalıyor animasyon. Bir hamlık var gibi geliyor.
Onun haricinde Rom neredeyse tamamen türkçe olmuş ki, bu çok güzel. Bildirim sorunu varmı henüz deneyemedim ama, önceki romdaki gibi bildirimlerle alakalı sıkıntı olacak gibi geliyor yine. Bildirimler için, Uygulamayı arka planda kilitleyip, otomatik başlatmayı aktif edip, kısıtlama yok seçilecek sanırım yine.
[doublepost=1528626078,1528625935][/doublepost]
Media klosörünü değiştirince orijinal tema geri geldi Hasan kardeş bilgi için teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam Miui Klasörünü de rarlayıp paylaşabilirseniz çok güzel olur
[doublepost=1528626171][/doublepost]
Şarj tüketimi düzelmemiş.. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor.. Dolby atmos yükledim çalışıyor. İlgili konu
Mod - Oreo Romlar için bomba DolbyAtmos
GPS butonu olmaması büyük eksiklik.
Miui Tr roma özel tam ekran hareketler hoşuma gitmiyor. Alışamadım bi türlü. Seçenek olarak sunulsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Geliştikçe daha güzel olacağı kesin..
Teşekkürler @haqanguven usta...
Hocam birde Dolby Atmos kurulumu için, sadece Twrp'den mi flashlama yaptınız; yoksa prop dosyasını da kopyaladınız mı acaba?
[doublepost=1528627331][/doublepost]
yanıt aldınız mı bilmiyorum fakat titanium backup ile bu dertten kurtulabilirsiniz
[doublepost=1528598248,1528598123][/doublepost]
yararlı olan ve mi5 e uyan magisk modulleri yazabilir misiniz ?
[doublepost=1528601501][/doublepost]Arkadaşlar mi5 için romu indirdim yükledim lakin yükleme bittikten sonra fastboot ekranına atıyor. 2 defa yükledim sonuç aynı.
[doublepost=1528602059][/doublepost]Sorunu çözdüm firmware güncellemesi yapmamız gerekiyormuş
buyrun link
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Hocam benim kullandığım Modüller, Google Camera için modül (Mi6 ve kullandığınız Roma özel diyebiliriz), Ios Emoji Modülü, Exo Font Modülü, Youtube Modülü, Stereo Video Kayıt Modülü (Mi6 için yapılmış modül), 2. Arka Kamera için Google Camera Modülü (Mi6 için yine) birde.