Rom MIUI TR - 9.7.25 [Miui10]

musty28

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
6
Media klasörünü yedekleyip romdan sonra gelenle mi değiştirdin hocam?
[doublepost=1528623209,1528623140][/doublepost]
Hocam kimi wipe bile yapmadan yüklemiş sen nasıl fotmat dataya kaldın :)
Telefonumda root olduğu için root explorer ile yaptım. Eğer root yok ise twrp üzerinden "File Manager ile orijinal çin romu içerisinden aldığın media dosyasını system içerisine eski media dosyasınının ismini değiştirdikten sonra kopyala, olur diye düşünüyorum (Edit:TWRP üzerinden olmuyor). Birde rom içerisinden media klasörünü sil ve çin romu içerisinden aldığın media dosyasını system dizini içerisine 7zip ile at oda olabilir, sonra yeni romu flash la.

Son düzenleme:

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hocam eline sağlık

Bende birkac geri bildirimde bulunayım;

İlki uygulama yüklerken telefon çok kasiliyor
İkincisi yukarıda bir arkadaşın bahsettiği telefon arama da t9un olmaması ekleyecegim demişsiniz zaten
Üçüncusu yine bir arkadaşın dediği temalar Çince :)

Şuan için bunlari gördüm tekrar eline sağlık
3. parti sorunu çözümünde içerikler çince oluyor malesef. Normal siteden indirdiğiniz bir temayı kurabilirsiniz sorun almadan

BurkiPower

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
İnş Müh.
Konular
9
3. parti sorunu çözümünde içerikler çince oluyor malesef. Normal siteden indirdiğiniz bir temayı kurabilirsiniz sorun almadan
Teşekkür ederim bir diğer sorun ise yazmayı unuttum

çift sim kart da ikinci sim kart kapalı olduğu halde sağ üst tarafta hala açıkmış gibi şebeke simgesi durmakta. bazen silik bazen çekiyormuş gibi

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam merakımdan soruyorum

MIUI 10 8.6.7 ile birlikte porte modu gelmiş acaba romda bulunuyor mu ?
(Mi 5)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Şarj tüketimi düzelmemiş.. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor.. Dolby atmos yükledim çalışıyor. İlgili konu Mod - Oreo Romlar için bomba DolbyAtmos
GPS butonu olmaması büyük eksiklik.
Miui Tr roma özel tam ekran hareketler hoşuma gitmiyor. Alışamadım bi türlü. Seçenek olarak sunulsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Geliştikçe daha güzel olacağı kesin..
Teşekkürler @haqanguven usta...

Hocam sağolun dün gece 3 kere Dolby Atmos kurmaya kalktım, hepsinde hüsran. Bunu deneyiyeyim sağolun; hiç denememiştim :) Ben Hep Klasik olanları denedim. Romla mı alakalı bir sorun çözememedim ama, Magisk Uninstaller ile Magisk'de kaldırılmıyor; hata veriyor. İllaki romu 3 kere sıfırdan kurmak zorunda kaldım.

Gece'den bu yana cihazı kullanamadım ama, şuanda da şarjda cihaz. GPS olmaması eksiklik, ayrıca Swarm'da konum bulamıyor cihaz. Önceki Romda da bu şekildeydi. Sebebini halen anlayamadım. Özel Ekran hareketlerini beğeniyorum ben, sadece animasyon hızı değiştirilmediği için, sanki yarım kalıyor animasyon. Bir hamlık var gibi geliyor.

Onun haricinde Rom neredeyse tamamen türkçe olmuş ki, bu çok güzel. Bildirim sorunu varmı henüz deneyemedim ama, önceki romdaki gibi bildirimlerle alakalı sıkıntı olacak gibi geliyor yine. Bildirimler için, Uygulamayı arka planda kilitleyip, otomatik başlatmayı aktif edip, kısıtlama yok seçilecek sanırım yine.
[doublepost=1528626078,1528625935][/doublepost]
Media klosörünü değiştirince orijinal tema geri geldi Hasan kardeş bilgi için teşekkürler.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam Miui Klasörünü de rarlayıp paylaşabilirseniz çok güzel olur :)
[doublepost=1528626171][/doublepost]
Şarj tüketimi düzelmemiş.. Çok hızlı bir şekilde tükeniyor.. Dolby atmos yükledim çalışıyor. İlgili konu Mod - Oreo Romlar için bomba DolbyAtmos
GPS butonu olmaması büyük eksiklik.
Miui Tr roma özel tam ekran hareketler hoşuma gitmiyor. Alışamadım bi türlü. Seçenek olarak sunulsa daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
Geliştikçe daha güzel olacağı kesin..
Teşekkürler @haqanguven usta...

Hocam birde Dolby Atmos kurulumu için, sadece Twrp'den mi flashlama yaptınız; yoksa prop dosyasını da kopyaladınız mı acaba?
[doublepost=1528627331][/doublepost]
yanıt aldınız mı bilmiyorum fakat titanium backup ile bu dertten kurtulabilirsiniz :)
[doublepost=1528598248,1528598123][/doublepost]
yararlı olan ve mi5 e uyan magisk modulleri yazabilir misiniz ?
[doublepost=1528601501][/doublepost]Arkadaşlar mi5 için romu indirdim yükledim lakin yükleme bittikten sonra fastboot ekranına atıyor. 2 defa yükledim sonuç aynı.
[doublepost=1528602059][/doublepost]Sorunu çözdüm firmware güncellemesi yapmamız gerekiyormuş :)

buyrun link

Hocam benim kullandığım Modüller, Google Camera için modül (Mi6 ve kullandığınız Roma özel diyebiliriz), Ios Emoji Modülü, Exo Font Modülü, Youtube Modülü, Stereo Video Kayıt Modülü (Mi6 için yapılmış modül), 2. Arka Kamera için Google Camera Modülü (Mi6 için yine) birde.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Telefonumda root olduğu için root explorer ile yaptım. Eğer root yok ise twrp üzerinden "File Manager ile orijinal çin romu içerisinden aldığın media dosyasını system içerisine eski media dosyasınının ismini değiştirdikten sonra kopyala, olur diye düşünüyorum (Edit:TWRP üzerinden olmuyor). Birde rom içerisinden media klasörünü sil ve çin romu içerisinden aldığın media dosyasını system dizini içerisine 7zip ile at oda olabilir, sonra yeni romu flash la.
Teşekkürler hocam.telim rootlu system/media klasörünü cihaz hafızasına kopyalayıp romu kurduktan sonra tel hafızasındaki o media klasörünü alıp cihaz/system/media klasörünün üstüne yazıp gerekli izinleri vermeyi düşünüyorum.sanırım aynı şey?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Teşekkür ederim bir diğer sorun ise yazmayı unuttum

çift sim kart da ikinci sim kart kapalı olduğu halde sağ üst tarafta hala açıkmış gibi şebeke simgesi durmakta. bazen silik bazen çekiyormuş gibi
İkinci sim kartım olmadığı için hiç deneme yapmadım oraya. o konuyla ilgili bir bilgim yok ama veri kullanımından kontrol edebiliyorsan oraya bakmanı öneririm

Üst Alt