Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

mucahidboztepe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mücahid
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
2
notification shade özelliği eklenirse tadından yenmez, gayet stabil ve batarya konusunda başarılı.
Fakat şöyle bi sorun var arayan kişi sürekli kendi sesinin yankı yaptığını söyülüyor benimle konuşurken ? bu romdan önce öyle bi sorun yoktu

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
mi 5s için beklemedeyim.Önceki sürümü yüklemedim ama bunu yükleyecem umarım ns olur

nurani

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf nurani
Cihazım
mi5
Konular
0
hocam dün romu flashladım gayet güzel beğendim ellerinize sağlık bazı sorunlar var ama giderilmeyecek sorunlar değil bir isteğim olacak saf android arayüzünde da olduğu gibi wpp den mesaj geldiğinde hızlı cevaplama eklenebiliyorsa eklerseniz bir devrim yapmış olursunuz miui bi türlü bu özelliği koymuyor illa bildirim penceresini açıp bildirime 2 parmakla aşağı çekmemiz gerekiyor floatify gibi uygulamalar var ama sisteme eklenmediği için tam randımanlı çalışmıyor benim gibi bu sorundan müzdarip bi çok arkadaş var ve daha çok da vardır sesimizi duyup bi çözüm üretebilirseniz sizden ricamızdır eyw kolay gelsin...

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
hocam dün romu flashladım gayet güzel beğendim ellerinize sağlık bazı sorunlar var ama giderilmeyecek sorunlar değil bir isteğim olacak saf android arayüzünde da olduğu gibi wpp den mesaj geldiğinde hızlı cevaplama eklenebiliyorsa eklerseniz bir devrim yapmış olursunuz miui bi türlü bu özelliği koymuyor illa bildirim penceresini açıp bildirime 2 parmakla aşağı çekmemiz gerekiyor floatify gibi uygulamalar var ama sisteme eklenmediği için tam randımanlı çalışmıyor benim gibi bu sorundan müzdarip bi çok arkadaş var ve daha çok da vardır sesimizi duyup bi çözüm üretebilirseniz sizden ricamızdır eyw kolay gelsin...
ham arayüz kullanmadım pek. Oradaki cevaplama şekli videosu varmıdır?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
notification shade özelliği eklenirse tadından yenmez, gayet stabil ve batarya konusunda başarılı.
Fakat şöyle bi sorun var arayan kişi sürekli kendi sesinin yankı yaptığını söyülüyor benimle konuşurken ? bu romdan önce öyle bi sorun yoktu
Aynı Rom'u kullanıyorum sorun yok bende. Sıfırdan kurulum yaparak denediniz mi?

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
ham arayüz kullanmadım pek. Oradaki cevaplama şekli videosu varmıdır?
Hocam notification shade den bahsediyor
[doublepost=1519833428,1519310159][/doublepost]mi 5s için bir haber yok mu?Beklemedeyiz

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hocam google kamera mi 6 için sorunsuz portlanirsa efsane rom olur

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25
Mi6 global beta sürüm kullanıyordum yankı olayı her arayan söylüyordu kararlı sürüme geçirdim çok nadir karşılaştım bir sefer oda telefonun çekmediği bir yerdi ondan olabilir diye düşündüm isterseniz kararlı son sürümü bir deneyin

Üst Alt