hocam EU global developer rom için verilen NS için fix mevcut indip Mi5 için denedim çalışıyor.bu fix Eu tarafından haftalık verilen romla beraber veriliyor.sizin bir sonraki güncellemenizde ekleme yapma imkanınız olur mu?anladığım kadarıyla Miui TR rom da en çok istenilen özellik NS ...hocam ben de mi 5 var geliştirmekde olduğunuz sürümleri test etmek isterim.
Güncelleme ile şarj süresi daha iyi hale gelecektir.Mİ5 S ROM u dün akşam kurdum hız olarak epic ten sonra daha hızlı geldi ama Yüz tanıma yok ayrıca Sanal tuşları kapatmayı bulamadım epic te kapatibliyordum yada yerini ben bulamadım akşam acele kurdum bu hafta bu romla devam edicem pil performansı v.s.ama ben sabah 7,00 den akşam 00,00 kadar tlf 4 g açık iki saat wifiyle şarzım hangi romu kurarsam kurayım aynı kalıyor gün sonunda %30+40 civarı 2+3 saat kullanım sonunda.
Teşekkürler. Güle güle kullanMi 6 için olan romu yükledim, kullanıyorum. Harika olmuş, çok teşekkür ederim . Eline, emeğine sağlık Hakan hocam.
Hocam ne zaman gelir?Güncelleme ile şarj süresi daha iyi hale gelecektir.
Tabiki de isteklere önem veriyorumÇok güzle olmuş kardeşim eline sağlık ama bence WhatsApp'a yaptığın temayı kaldırmalısın. Orginali daha uygun görünüyor.