Format data ardından 4 wipe yapıp usb ile pc ye bağlayın ve romu hafızaya atın sonra kurulum yapıp dener misiniz ? Mi 6 için Max. 3 dk da açılmalıRomu şimdi flaşladım açılış ekranında 20 dakika bekletti halen açılmadı neden
Yönergelerde belirtiyor. İlk önce şifrere atıyorsunuz sonra kamera açılıyor ve yüzünüzün net görülen konumda ayarlayıp tamamlıyorsunuzYüz tanıma nasıl etkinleştirilmelidir mi6 yardım
İsteklerinizi belirtirseniz ona göre düzenlemeler yapılırHiç bir şekilde açılmadı , fastboottan global stable kurmak zorunda kaldım..
[doublepost=1519946579,1519944380][/doublepost]Romu başarıyla yükledim hızını vesaire çok beğendim fakat Dialere tıklayınca tuş takımı çıkmaması acayip rahatsız edici bir fix dosyası yapabilir misiniz teşekkürler. diğer anlamda şuanlık mükemmel
[doublepost=1519949373][/doublepost]Romu iyice gördüm tarttim yarın Global stableye geri dönmeye karar verdim, hız ve şarj olarak mükemmel durumda fakat gereksiz modifikasyonlar mevcut. Örnek WhatsApp teması, yatay konumda bildirim çubuğunun tam ekran olması dialere basınca tuş takımı çıkmaması inşallah ilerleyen sürümlerde bunlar düzelir.
Hepsi tek tek farklı yerlerden sistem dosyaları modlanmıştır. Güncellemede ele alacağım bunları. Güncellemeyi bekleyinMerhaba romda ki el haraketleri nasılsın komple kapatılır ayarlarda ya navigasyon tuşları açık olacak var yada el haraketleri ikisi de açık olmasın gerek yok , WhatsApp teması nasıl silinir orjinal haliyle kullanmak istiyorum dialeri nasıl düzeltebiliriz son olarak yatay ekranken bildirim çubuğunun eski boyutuna nasıl geri getirebiliriz