Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Aynı sorunu mi 6 da yaşayan arkadaş yeni rom kurup 4 wipe ile tekrar tr roma geçince düzelmişti sizde deneyin hocam

Yedek almıştım ama TWRP şu an depolama alanına erişim sağlayamıyor wipe işlemi yapamıyorum, yedeği de göremiyorum. Rom yüklemek için veriyi biçimlendir demem gerekecek usb kablo iş yerinde yok. Yorucu oluyor bazen bu işler :) Eve gidince bir deneyeyim.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Yedek almıştım ama TWRP şu an depolama alanına erişim sağlayamıyor wipe işlemi yapamıyorum, yedeği de göremiyorum. Rom yüklemek için veriyi biçimlendir demem gerekecek usb kablo iş yerinde yok. Yorucu oluyor bazen bu işler :) Eve gidince bir deneyeyim.

Hocam bu tarz sorunlar Android Sürüm geçişlerinde oluyor, bunu baştan kafanıza koymalısınız. Aynı sürüm geçişlerinde hiç sorun yok; fakat iş Android güncellemesine gelince herşey karışıyor.

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Hakan hocam romunuzu yükledim. Gayet güzel olmuş, beğendim. Ancak TWRP nin 3.1.1.0, 3.1.1.1, 3.2.1.0 üç farklı versiyonunda da depolama alanını görmüyor. Bu sorun için ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hakan hocam romunuzu yükledim. Gayet güzel olmuş, beğendim. Ancak TWRP nin 3.1.1.0, 3.1.1.1, 3.2.1.0 üç farklı versiyonunda da depolama alanını görmüyor. Bu sorun için ne önerirsiniz. Şimdiden teşekkürler.
Akşam modlanmış twrp'i konuya eklerim onu yüklerseniz görecektir

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Akşam modlanmış twrp'i konuya eklerim onu yüklerseniz görecektir
Eyvallah Hakan hocam teşekkürler.
[doublepost=1517922718,1517921631][/doublepost]Mi 6 için 3.parti tema yüklenememe sorunu bende de var hakan hocam.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hakan hocam bir arkadaştan Mi6 için 3. Parti Tema kurulum hatası olduğunu duydum ama, bunu da belirtmek istedim.
Bilgim var. Temalar kodları değiştiği için birşey yapmadım. Yeni güncelleme ile düzelteceğim

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Aynı sorunu mi 6 da yaşayan arkadaş yeni rom kurup 4 wipe ile tekrar tr roma geçince düzelmişti sizde deneyin hocam

Veriyi biçimlendirerek telefonu temizledim adb ile twrp yi tekrar yükledim. Miuipro v7.1.1 yükleyip sonra 4 wipe ardından miuiTR V8.2.4 yükledim. Ses sorunu devam etti. Veriyi biçimlendirip sıfırdan MiuiTR v8.2.4 yükledim yine ses yok. Youtube u açıp denedim oradan da ses gelmiyor. TWRP yi açtım pc başında fikirlerinizi bekliyorum.
---
Çeşitli rom ları yükleyerek üzerine V8 denedim kapatıp açtım havaya atıp tuttum ne yaptıysam olmadı. V7 yi yedekten geri yükledim artık. Bir çaresini bulan olur umarım.

Son düzenleme:

oerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi Sever
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
2
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hakan hocam telefon simgesine tuşlayınca ilk resimdeki gibi geçmiş aramalar penceresi çıkıyor. İkinci resimdeki gibi varsayılan olarak dialer penceresini ayarlayabilirmiyiz?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Hakan hocam telefon simgesine tuşlayınca ilk resimdeki gibi geçmiş aramalar penceresi çıkıyor. İkinci resimdeki gibi varsayılan olarak dialer penceresini ayarlayabilirmiyiz?
Özellikle kapadım. İstenilmiyorsa açarım

Üst Alt