Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Ben mi5s e yükledim ufak tefek hatalar dışında on numara aslında. WhatsApp bildirimleri gelmiyor uygulamayı açınca geliyor temalara giremiyorum birde ekran görüntüsü kaydırarak uzun alamıyorum pil performansı falan süper yalnız
Temalar ve WhatsApp bildirim sorunu var sadece ben çözdüm bildirim sorununu temalar ise diğer güncelleme de gelecek. Ekran görüntüsü alma da problem yok hocam. Hatalar giderilirse duyuru yapacağım zaten

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmtpzrlk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmt
Cihazım
Mi8 lite
Konular
29
Temalar ve WhatsApp bildirim sorunu var sadece ben çözdüm bildirim sorununu temalar ise diğer güncelleme de gelecek. Ekran görüntüsü alma da problem yok hocam. Hatalar giderilirse duyuru yapacağım zaten

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bıldırım sorununu nasıl cozdunuz ben hala cozemedım gelecek olan gunc3llemeylemı duzelecek

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bıldırım sorununu nasıl cozdunuz ben hala cozemedım gelecek olan gunc3llemeylemı duzelecek

Uygulama pil ayarlarından kısıtlama yok seçeneğini tıklayın
İzinler - otmatik başlatmadan whatsapı etkin kılın ve yeniden başlatıp deneyin

_yasin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
S23U 12/256
Konular
6
Bir önceki sürümde ses sıkıntısı yaşıyordum, güncelleme sonrası problem yaşamadım. Eline sağlık.

yk2548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi5s
Konular
0
mi6 için ses sorunu düzelmiş yanlız muzik uygulaması temaya bağlanıyor. ayrıca mesaj bildirim sesi değiştirilmiyor. ses seçimi tema üzerinden yapmaya mecbur kılıyor ve mesaj bildiriminde bug oluşmuş seçtirtmiyor. şimdilik rastladığım hatalar bunlar. ayrıca host dosyasında gitti gidiyor uygulaması bloklanmış. tarayıcı kısmında ve bir kaç yerde halen çince yazılar mevcut. zamanla daha iyi olacağından şüphemiz yok elinize sağlık.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
mi6 için ses sorunu düzelmiş yanlız muzik uygulaması temaya bağlanıyor. ayrıca mesaj bildirim sesi değiştirilmiyor. ses seçimi tema üzerinden yapmaya mecbur kılıyor ve mesaj bildiriminde bug oluşmuş seçtirtmiyor. şimdilik rastladığım hatalar bunlar. ayrıca host dosyasında gitti gidiyor uygulaması bloklanmış. tarayıcı kısmında ve bir kaç yerde halen çince yazılar mevcut. zamanla daha iyi olacağından şüphemiz yok elinize sağlık.
Geri bildirim için teşekkürler. İlgelenceğim

vedkid

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Vedat
Cihazım
Mi6
Konular
0
Hocam notification shade gelmiş mi bu güncellemeyle

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
Mi 5 için soruyorum :

1- Ses ayarlarında bildirim seslerini zil sesinden bağımsız olarak ayarlayabiliyor muyuz miui pro romdaki gibi ?
2- Ekranı çift tık kapatma var mı ?

bunlar varsa denemeyi düşünüyorum :)

Üst Alt