Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

yk2548

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
mi5s
Konular
0
merhaba mi6 için son sürümü yükledim yanlız bir sorunum var. video oynatırken instagram da cihaz kasılıyor ayrıca mx player düzgün çalışmıyor videolar donarak ilerliyor bu sorun ip tv uygulamasında da mevcut. iki kez sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi bu sorun yanlızca bendemi var acaba?

SMYRNA35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
uĞUR
Cihazım
mi5
Konular
1
Mi5 için durum nedir? Kullanmaktan en keyif aldığım rom du ancak bildirim problemi olduğu için bırakmıştım. Şuan güncelleme devam edecek mi?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
merhaba mi6 için son sürümü yükledim yanlız bir sorunum var. video oynatırken instagram da cihaz kasılıyor ayrıca mx player düzgün çalışmıyor videolar donarak ilerliyor bu sorun ip tv uygulamasında da mevcut. iki kez sıfırdan kurulum yaptım ama sonuç değişmedi bu sorun yanlızca bendemi var acaba?
Ses var mı?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Mi6 miuipro 8.2.1 oreo kurdum ama Android 7 ye geri dönmek istiyorum twrp den birkaç tane Android 7 rom (pro.epic.golobal vb) yükledim açılışta siyah zeminde rusça yazılar var ortada bir butun var tıklayınca yeniden twrp açılıyor.

Şimdi dahili hafızayı silmeden (miflash ile) twrp ile geri dönme şansımız yokmu. 80 gb veri indir bindir yapmak kolay değil.

Bunun için bir eklenti vb yokmu. Her Android 6.7.8 vb değiştirdiğimde komple dahili hafızayı silmek istemiyorum...

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Mi6 miuipro 8.2.1 oreo kurdum ama Android 7 ye geri dönmek istiyorum twrp den birkaç tane Android 7 rom (pro.epic.golobal vb) yükledim açılışta siyah zeminde rusça yazılar var ortada bir butun var tıklayınca yeniden twrp açılıyor.

Şimdi dahili hafızayı silmeden (miflash ile) twrp ile geri dönme şansımız yokmu. 80 gb veri indir bindir yapmak kolay değil.

Bunun için bir eklenti vb yokmu. Her Android 6.7.8 vb değiştirdiğimde komple dahili hafızayı silmek istemiyorum...
Twrp den backup alıp 4 wipe ile rom flaslayin. Tekrar twrp den restore - sadece data tikini tutun ve yükleyin. Verileriniz silinmemiş olur

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
Twrp den backup alıp 4 wipe ile rom flaslayin. Tekrar twrp den restore - sadece data tikini tutun ve yükleyin. Verileriniz silinmemiş olur

Veriden kastım müzik video fotoğraf falan.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Veriden kastım müzik video fotoğraf falan.
4 wipe yapınca müzik fotoğraf gitmiyor advanced wipe dan cache / dalvik cache / data / system wipe yapıyorsunuz istediğiniz romu flaşlıyorsunuz problem kalmaz verileriniz de gitmez

peyer9

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fırat
Konular
2
4 wipe yapınca müzik fotoğraf gitmiyor advanced wipe dan cache / dalvik cache / data / system wipe yapıyorsunuz istediğiniz romu flaşlıyorsunuz problem kalmaz verileriniz de gitmez

İşte mesele orda.
Android 8 kurulu şimdi (miuipro) Android 7 ye dönmek istediğimde 4 wipe yapıyorum romu yüklüyorum ama açılmıyor rusça gibi yazılar çıkıyor twrp ye yönlendiriyor. Ama miflash ile Android 7 kurduğumda herşey sıfırlanıyor.

Hangi Android versiyonu kurulu ise sadece o versiyonun costum romları twrp de sıkıntı yapmıyor... Android versiyonu değiştiğinde geri dönmek için tek çare miflash bildiğim kadarı ile. Oda sıkıntı...

semih.1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Semih
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
7
Öncelikle çalışmanız içinntebrik ve teşeekkür ederim