Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

KaizenTR

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
.
Cihazım
.
Meslek
.
Konular
37
bu room olaylarına neden giriyorsunuz ben baya yabancıyım da :) biri beni aydılatırsa sevinirim
kardeşim öncelikle cihazının model kodu nedir?
Mesela benim cihaz Redmi note3 pro ama bundan 2 adet var kate ve kenzo diye kodu farklı. vb gibi.
Cevabına göre bilgi verelim

Son düzenleme:

bayram1468

Forever
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BAYRAM
Cihazım
Mİ 10T
Konular
7
haqanguven hocam rehberde ufak bi sıkıntı var.Ekran görüntüsündede görüldüğü gibi arama kısmı tam çıkmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bebahce1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hakan
Cihazım
M2007J3SG
Konular
1
Mesela benim cihaz Redmi note3 pro ama bundan 2 adet var kate ve kenzo diye kodu farklı. vb gibi.

nerden giriyorsunuz dememiş hocam "NEDEN" giriyorsunuz demiş.

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
haqanguven hocam rehberde ufak bi sıkıntı var.Ekran görüntüsündede görüldüğü gibi arama kısmı tam çıkmıyor.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Nasıl tam gözükmüyor. Resimleri göstermesini mi soruyorsun?

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346
Anladım. Bir mod etki ediyor o zaman oraya. Bakarım onu

RadiKaL

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yok anlamadınız. Neden rom yüklüyorsunuz. Mesela ben 10 gün oldu telefonu alalı. 9.0.2 global room var şuan. Benim kazancım ne olur room olaylarına girersem. Benim kullandığım global rom güncelleme almaz mı gibi sorularım var. Baya bilgisizim yani

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Yok anlamadınız. Neden rom yüklüyorsunuz. Mesela ben 10 gün oldu telefonu alalı. 9.0.2 global room var şuan. Benim kazancım ne olur room olaylarına girersem. Benim kullandığım global rom güncelleme almaz mı gibi sorularım var. Baya bilgisizim yani

Android'in en güzel özelliklerinden biri açık kaynak kodlu olmasıdır. Bu da yazılımı tamamen kişselleştirebileceğiniz anlamına geliyor. Üretici firmalar yazılımlarını optimize ederek yayınlarlar. Custom romlar ise geliştiricilerin özelleştirdikleri romlardır. Örnek vermek gerekirse teknik olarak -her zaman için geçerli olmasa da ve pek değişken bulunsa da- cihazınız ne kadar performanslı olursa o kadar fazla batarya tüketir. Üretici ise performans ve batarya konusunda cihazı optimize ederek yazılımı yayınlar. Eğer siz nasıl olsa her akşam şarja takıyorum performans yüksek olsun, ya da performansa ihtiyacım yok batarya bana 2 gün gitsin derseniz bu durumda custom rom olarak tabir ettiğimiz bu özelleştirilmiş yazılımları yükleyebilirsiniz. Tabii bu çok basit bir örnek. Romlara ek özellikler eklenebilir veya sık kullanılmayan varsayılan uygulama ve özellikler kaldırılabilir. Görsel olarak geliştirilebilir ya da sadeleşebilir. Farklı cihaz özellikleri konulabilir ya da özel geliştirmeler çıkartılabilir... Gibi yüzlerce hatta binlerce özelleştirme arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Özetle söylemek gerekirse... Neden custom rom? Cevap: Doyumsuzluk :D

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Bazı custom romlar daha stabil ve akıcı olabiliyor. Daha ek özellikler ve kolaylık sağlayan arac/gereç vs. Güncelleme alırsınız tabiki global romunuzda rom olayına girmek virüs gibi vücuda yayılıyor bu arada haberiniz olsun. Başlayan duramıyor

MI 5s Multirom Beta 7.12.28

Üst Alt