Geri bildirim için teşekkürler. Güle güle kullanHocam Mi 6 Epic Rom kullanıyordum, Epic Romun Mi 6 için iki ayrı versiyonları çıkarması, global tabanlı romda ses sorunu olması, görev sonlandırmanın eski sürümlerdeki gibi katı olmaması gibi bazı problemlerden dolayı bu romu denemek istedim. Efsane bir iş çıkardınız, istdediklerimin hepsi bu romda toplanmış. Emeğinize sağlık.
Oreo calısması basladıgından mi6 guncellemesı askıya alındı. Bıttıgı zaman yayınlanacaktırMi6 içine oreo ne zaman başlarsınız
Olur sabitlerizhaqanguven hocam bugün dikkatimi çekti.Kilit ekranında deseni 2 yada 3 kez hatalı girince kilitleniyor.Birde naçizhane bir tavsiyem olabilirmi.Mİ5'in benim için en eksik noktası karşı tarafın sesinin az gelmesi.Her rom değiştirmemde mixer dosyalarında 84 olan standart ses seviyesini 90 yapmaktan ben bıktım(Seviyorum rom değiştirmeyi).Ses seviyesini sabitleyebilirmiyiz.
Internet acık olsun. Cıkan uyarıyada dıkkat edıp ıznı verelımbilimeyen kaynaklardan uygulama yukleme acılmıyor mi6
Cozduk onu. Bır sonrakı surumde sorunsuz orasıAyarlarda hızlı erişim bölümü hata veriyor hocam bilginize
wifi acıkken yapmadı sebeke internetinde acılıyor sanırım wifi ile ilgili bi sıkıntı varOlur sabitleriz
[doublepost=1515493029,1515492986][/doublepost]
Internet acık olsun. Cıkan uyarıyada dıkkat edıp ıznı verelım
[doublepost=1515493058][/doublepost]
Cozduk onu. Bır sonrakı surumde sorunsuz orası
hakan hocam kate için test yayını da mı bitecik deneseydimOlur sabitleriz
[doublepost=1515493029,1515492986][/doublepost]
Internet acık olsun. Cıkan uyarıyada dıkkat edıp ıznı verelım
[doublepost=1515493058][/doublepost]
Cozduk onu. Bır sonrakı surumde sorunsuz orası