Rom MIUI TR - 8.4.29 [Miui9]

Miui TR Rom'u Beğendiniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Benim cihazım, Mi 5 ve v8.1.7 sürümünü kullanıyorum... Ve Rom'umumuza da bakınca " çirkinlik " gibi bir kelimenin yakıştırılacağı bir şey göremiyorum.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Fazla ateşlisin de bak bakalım buna ne yakıştırılır?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87

Henüz daha Alfa'dan, Beta'ya geçmiş olan bir Rom'umuz mevcut ve bu hafta " Mi 5 " için güncelleme çıkarıldığını hatta ve hatta tek başına uğraş verilen bir proje olduğunu düşünürsek. Sizin " çirkinlik " olarak tabir ettiğiniz ve hala ısrarcı bir şekilde dile getirdiğinizi gördükçe...
Bilmiyorum yani ama o kadar büyütülecek bir durum göremedim ben orta da. Çok rahatsız oluryorsanız eğer başka bir müzik uygulaması (aynı durum olup, olmadığını bilmiyorum) kullanabilirsiniz.
Teşekkürler.

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
Henüz daha Alfa'dan, Beta'ya geçmiş olan bir Rom'umuz mevcut ve bu hafta " Mi 5 " için güncelleme çıkarıldığını hatta ve hatta tek başına uğraş verilen bir proje olduğunu düşünürsek. Sizin " çirkinlik " olarak tabir ettiğiniz ve hala ısrarcı bir şekilde dile getirdiğinizi gördükçe...
Bilmiyorum yani ama o kadar büyütülecek bir durum göremedim ben orta da. Çok rahatsız oluryorsanız eğer başka bir müzik uygulaması (aynı durum olup, olmadığını bilmiyorum) kullanabilirsiniz.
Teşekkürler.
Arkadaşım konuyu anlamadan takip etmeden tr roma laf ediyormuşuz gibi davranma. benim laf ettiğim oreo beta rom. önce bi konuları takip edip hakim olup cevap verelim lütfen. teşekkürler.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Arkadaşım konuyu anlamadan takip etmeden tr roma laf ediyormuşuz gibi davranma. benim laf ettiğim oreo beta rom. önce bi konuları takip edip hakim olup cevap verelim lütfen. teşekkürler.

Hocam ben konuları en başından beri takip ediyorum fakat benim takıldığım nokta " çirkinlik ".
Yani " çirkinlik " gibi bir üslubu ben hoş görmedim.
Şu şekilde de söylebilirdiniz ; " Mi 6 için çıkmış olan Rom'da Müzikler uygulamasının Bildirim Çubuğundaki İkon'un da sorun var, ilgilenebilir misiniz ? "

haqanguven

нεя güη αчηι şεчℓεя
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
346

Alfa romda bu tür hatalar mevcut olabilir. Diğer güncellemede düzeltirler. Adı üzerinde alfa. Şuan Miui ile oreo güncellemesini uyarlıyor

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
Ekran resmi geçen hafta yüklediğim ilk Oreao beta güncellemesinden. Evet görüntü kirliliği var bu aşıklar bende katılıyorum ama daha ilginci global beta da olan ama oreo da olmayan notification shade dir.
Bakın buda yeni yüklediğim miui pro dan. Aynı uygulama bildirim de ve görüntü güzelliği..

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

FuXiN

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Mi 9T
Konular
19
haqanguven hocam xda da şu konu dikkatinizi çekti mi? Yada gördünüz mü? Bazı şeyleri aktif etme konusunda sanırım birşeyler anlatıyor. Benim anladığım konular değil sizin belki işinize yaraya bilir.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt