- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Note 10 Pro
- Konular
- 29
bizde de aynı sıkıntı var şu an tema yükleyemiyoruz şimdilik çözümü yokben böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir
bizde de aynı sıkıntı var şu an tema yükleyemiyoruz şimdilik çözümü yokben böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir
Bir üst mesajda yazıyor hocam.ben böyle bir hata alıyorum ne yapmam gerekir
Hocam özgürlüğünüz kısıtlanıyor ama Güvenlik bence daha önemli. Bakınız bu hafta içinde açılan konularda dışarıdan tema yükleyen arkadaşlarımız var ve telefonları bir şekilde yüklenen tema yüzünden açılmadı.Valla bu işin tek çözümü miui pro rom yüklemekte buldum.
İstediğim miui temalarını kullanabiliyorum.Ne kadar yaptıkları açıklamada haklılık payları olsa da miui kendi ayağına sıkıyor.Tema kısıtlamakta neyin nesi? izahı olmaz böyle işin.Cihaza para döküp alıyorum,hala özgürce kullanamıyorum.
Hocam haklısınız ama ben bu sorumluluğu almak istiyorum.Misal "Geliştirici seçenekleri"nde "3.parti temalarına izin ver" gibisinden ayar koyarsın uyarıyıda verdirirsin isteyen yükler.Hocam özgürlüğünüz kısıtlanıyor ama Güvenlik bence daha önemli. Bakınız bu hafta içinde açılan konularda dışarıdan tema yükleyen arkadaşlarımız var ve telefonları bir şekilde yüklenen tema yüzünden açılmadı.
Söylediğiniz mantıklı ama her yükleyen sizi gibi düşünmeyecek maalesef. Cihaz açılmadığında ürünü kötülemeye başlayacakHocam haklısınız ama ben bu sorumluluğu almak istiyorum.Misal "Geliştirici seçenekleri"nde "3.parti temalarına izin ver" gibisinden ayar koyarsın uyarıyıda verdirirsin isteyen yükler.