- Adım
- Oflu
- Cihazım
- iPhone 15 Pro M
- Konular
- 498
Mi 6 stabil rom kullananlara sormak lazımbenim cihazım mi6, muhtemelen onda vardır, araştırmadığım yer kalmadı
Mi 6 stabil rom kullananlara sormak lazımbenim cihazım mi6, muhtemelen onda vardır, araştırmadığım yer kalmadı
Maalesef bende sürekli forumlardayim ama şu an sanırım tek çare güncellemeyi beklemek.mıuı thema designer üyeliği için başvurdum kabul edildi mi hesabı ile başvurdum hatta tema mağazasından içe aktardım uygula dedim fakat hata verdi 3. parti temaları desteklemiyor diye sonra theme editor ile uyguladım tema magazasına girincede tema yuklenmemiş görünüyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz
Bende herhangi bir sıkıntı yok hocam indirdiğim temeları rahatlıkla kullanıyorum.mıuı thema designer üyeliği için başvurdum kabul edildi mi hesabı ile başvurdum hatta tema mağazasından içe aktardım uygula dedim fakat hata verdi 3. parti temaları desteklemiyor diye sonra theme editor ile uyguladım tema magazasına girincede tema yuklenmemiş görünüyor sorun nedir yardımcı olurmusunuz
Rom falan mı yüklü hocam bizde hata veriyor çünkü .kararlı sürüm bu aradaBende herhangi bir sıkıntı yok hocam indirdiğim temeları rahatlıkla kullanıyorum.
Bende rahatlıkla uyguluyorum fakat bir gün sonra 402 error hatası veriyorRom falan mı yüklü hocam bizde hata veriyor çünkü .kararlı sürüm bu arada
açıkçası her temada değil meselaBende herhangi bir sıkıntı yok hocam indirdiğim temeları rahatlıkla kullanıyorum.
Dün stabilde son güncellemeyi aldım ama maalesef yine aynı ne yapmaya çalışıyorlar anlamış değilim nerdeyse 500 e yakın tema arsivim var çoğu 3.parti temalar 402 hatası veriyor hepHer guncellemeyle bir tik oynuyorlar 3. Parti temalarla stabil romda sorun varmi temalarla ilgili betada hala sorun var yükleyemiyorum istedigim temayi?