- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Sony xperia z5
- Konular
- 2
Hocam uyarıdaki formatlarda ve çözünürlüklerde yapıyorsunuz değil mi?Fotoğraf yüklemek istiyorum bu ekranda kaliyorum ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
Yükleme yapacak yeri bulamadim ottoman hocam, önceki sayfada upload walpaper yaziyor sag üst kösede tiklayinca bu bölüm açiliyor,Hocam uyarıdaki formatlarda ve çözünürlüklerde yapıyorsunuz değil mi?
Hocam pc üzerinden veya farklı bir tarayıcı ile deneyebilir misiniz. Ayrıca kendinize özgü bir duvar kağıdı olmadığı sürece red veriyorlar.Yükleme yapacak yeri bulamadim ottoman hocam, önceki sayfada upload walpaper yaziyor sag üst kösede tiklayinca bu bölüm açiliyor,
Amacim 3. Parti temalari kullanabilmek. Fotograf yükleyince kullanabilirim dimi.
Anladim deneyim hemen ottoman hocam teşekkür ederimHocam pc üzerinden veya farklı bir tarayıcı ile deneyebilir misiniz. Ayrıca kendinize özgü bir duvar kağıdı olmadığı sürece red veriyorlar.
Başka tarayicilardan denedim sonuç değismedi hocam,Rica ederim hocam geri dönüşünüzü bekliyoruz
Tamamdır hocam bekliyoruzBaşka tarayicilardan denedim sonuç değismedi hocam,
Şimdi pcden deneme imkanim yok ama kisa zaman icinde deneyeceğim kismetse
Farklı bir tarayıcı üzerinden veya PC üzerinden dener misiniz hocam?Böyle kalıyor kayıt olamıyorum sebebi nedir biliyormusunuz mail eklemeye çalışıyorum kod gelmiyor
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.