- Adım
- Ertan
- Cihazım
- Mi 6
- Meslek
- Teknisyen
- Konular
- 48
kenzo için romu indiriyorum, sitesinden 160kb/sn geçmiyor dosyalar herşey hazır, rom inat etti...
Hocam konu başındaki notumu göz ardı etmeyin zira zip formatı benim ekteki verdiğim gibi olacak img.yada dat.uzantili ise çeviri yapmaz...kenzo için romu indiriyorum, sitesinden 160kb/sn geçmiyor dosyalar herşey hazır, rom inat etti...
Hocam ikiside güncel ikiside farklı Python 2 biri diğeri 3Python için güncel sürümü indirin dil dosyaları uygulamanın içinde guncelledim sizin extra işlem yapmaniza gerek yok talimatları takip edin...
Xiaomi Redmi Not 3 MULTİROM 7.2.9
Teşekkür ederim cihazınıza ait rom dosyasını WinRAR ile açtığınızda zaten göreceksiniz içeriği benim gorselde eklediğim gibi ise eğer işlemleri uygulayabilisinizEmeğine sağlık dostum güzel anlatım IMG.yada.dat.uzantili olduğunu nasil anlarız
nx512j cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Githubtan çektiğim MA-XML-turkish reposudur Orhan çakmak hocamızın sürekli derlediği .. Miui Türkiye derken onu anlamadım...??bu programla eklenen çeviri xiaomi.eu reposundaki çeviri sanırım? bana orjinal romlardaki çeviri lazım yani miui türkiye yapımı. Eğer multirom sitesindeki romlarda resmi çeviri varsa bende kullanmaya başlayabilirim.