Rom MIUI Pulse 12.3 for Surya (Poco X3 NFC) Android 10 (Q) UPDATE 16/05/2021

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Romu hazırlayan yayımcı sadece mega kullanıyor. Diğer linkler (google drive, yandex disk vs..) romu megadan indirebilen kullanıcılar sağolsunlar bizimle paylaşıyor. Linklerin hepsi x3 nfc için...
Düz x3 e yani nfc siz olana kursak ne olur hocam bi bilginiz varmı?

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25

Buda romun orjınal sürüm yazılımcının yukledıgı lınk son sürüm ücretsız bı sekılde sıze sunuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam nfc sız olan karna nfc lı olan surya model farkı var mesela pro nodelıne bızımkı nasıl kurulmuyorsa onun gıbı bısı kuramazsın cıhaz kıtlenır

Ama bu rom surya ve karna desteklıyor cogu rom uretıcı detaylar bolumunde surya ve karna ıkısı olur veya sadece surya sadece karna nıye belırtıyor

Merhabalar. Öncelikle verilen emekler için teşekkürler. Yandex linki çalışmıyor. Rica etsek yenilenebilir mi?

Orjınal yazılımcının yukledıgı lınk

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Denemedim ve deneyeni de görmedim. Ama büyük ihtimalle brick olabilir. X3 nfc nin kod adı "Surya", düz olanın ki "karna" buna göre ararsanız daha doğru olur.

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Denemedim ve deneyeni de görmedim. Ama büyük ihtimalle brick olabilir. X3 nfc nin kod adı "Surya", düz olanın ki "karna" buna göre ararsanız daha doğru olur.
Evet fakat ayarlara girip günvelleyici uygulamasına girip son güncellemeyi indir deyince suryaınglibal adıyla çıkıyor

Paket adı miui_SURYAINGlobal_V12.0.10.0.QJGINXM_51530be56a_10.0.zip böyle çıkıyor yani

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Evet fakat ayarlara girip günvelleyici uygulamasına girip son güncellemeyi indir deyince suryaınglibal adıyla çıkıyor

Paket adı miui_SURYAINGlobal_V12.0.10.0.QJGINXM_51530be56a_10.0.zip böyle çıkıyor yani
Ve formdan bir arkadaşta böyle demiş.
Kurmadan önce bir çok yerde araştırmasını yaptım ve ortak olduğu söyleniyor Karna için rom yok zaten her yerde Surya/Karna diye geçiyor romlar BL kilidi açılınca Mi flash ile buradaki Endonezya Romunu kurdum sıkıntısız açıldı daha sonra IMEI Repair için Twrp gerekti ve onu da yine bu forumda bulunan tek tuşla recovery Surya recoverysini kurdum oda sorunsuz açıldı bende bir problem olmadı adımlar yapılırken başka problemler olup bootloop ta kaldiysa belkide ona bağlamış olabilirler Herkesin tabi kendi tercihi ben birkaç yerden ortak olduğunu öğrenince ve yine bu forumda bir arkadas daha kurduğunda problem olmayinca kendim de denedim bende de problem olmadı

M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Tek olarak Karna için yapılan rom görmedim henüz heryerde romlar Surya/Karna diye geçiyor ortak yani Surya için olan Endonezya Romunu mi flash ile kurdum problem yok Surya için olan Twrp flashladim sorun yok yine Twrp üzerinden Surya için olan Orange Fox flashladim yine sorun yok Surya kodları ile IMEI repair yaptım o da olumlu sonuç verdi gerisi size kalmış

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
Tek olarak Karna için yapılan rom görmedim henüz heryerde romlar Surya/Karna diye geçiyor ortak yani Surya için olan Endonezya Romunu mi flash ile kurdum problem yok Surya için olan Twrp flashladim sorun yok yine Twrp üzerinden Surya için olan Orange Fox flashladim yine sorun yok Surya kodları ile IMEI repair yaptım o da olumlu sonuç verdi gerisi size kalmış

Hocam bende karna olan cihaz var kilidi bu hafta açılacak her tarafta surya için rom görünce ondan sordum konu sahibine birde Endonezya konusunda sizin cevabınızı görünce o yüzden alıntı yaptım. Bide bu arada şuan Endonezya romundasınız demi cihaz adı ne diye geçiyor yine x3 mü yoksa x3 nfc diye mi

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hocam bende karna olan cihaz var kilidi bu hafta açılacak her tarafta surya için rom görünce ondan sordum konu sahibine birde Endonezya konusunda sizin cevabınızı görünce o yüzden alıntı yaptım. Bide bu arada şuan Endonezya romundasınız demi cihaz adı ne diye geçiyor yine x3 mü yoksa x3 nfc diye mi
X3 nfc yazıyor ama NFC özelliğini arattiginda cihazda o özellik olmadığından dolayi bulmuyor cihaz benim bu zamana anladığım kadarı ile iki cihaz yapmamış adamlar aynı cihazı yapmışlar birinde NFC özelliğini koymamışlar ve 6000 yapmışlar pilini ama sistem birebir NFC modeli ile aynı calisiyor birbirinden ayıralım diye Karna diye bir isim vermişler sadece

İbrahim kavak

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İbrahim
Cihazım
Poco X3 (Karna)
Konular
34
X3 nfc yazıyor ama NFC özelliğini arattiginda cihazda o özellik olmadığından dolayi bulmuyor cihaz benim bu zamana anladığım kadarı ile iki cihaz yapmamış adamlar aynı cihazı yapmışlar birinde NFC özelliğini koymamışlar ve 6000 yapmışlar pilini ama sistem birebir NFC modeli ile aynı calisiyor birbirinden ayıralım diye Karna diye bir isim vermişler sadece

Hmm anladım hocam. Peki bi modül felan yok mudur hani mi 9t cihazında bazı romlarda k20 olarak gözüküyor bi zip dosyası var onu twrpden kurunca cihaz mi 9t olarak düzeliyor bunun gibi bi modül felan olsa güzel olurdu

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Hmm anladım hocam. Peki bi modül felan yok mudur hani mi 9t cihazında bazı romlarda k20 olarak gözüküyor bi zip dosyası var onu twrpden kurunca cihaz mi 9t olarak düzeliyor bunun gibi bi modül felan olsa güzel olurdu
Hocam neden peki NFC yazsa ne olur yazmasa ne olur veya model NFC gözükse ne olur ? değişen birşey olmuyor ki

Üst Alt