Rom MIUI Pulse 12.3 for Surya (Poco X3 NFC) Android 10 (Q) UPDATE 16/05/2021

aziz360

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aziz
Cihazım
Mi 9t
Meslek
Veteriner hekim
Konular
1
Romı kullanan kardeşlerim, arama yapıp bitirdiğinizde yada gelen konuşmadan sonra karşı taraf telefonu kapadığında ekran kapanıyor mu? Bende böyle bir problem var.
Şuan bende öyle bir sorun olmadı valla, başka yaşayan olursa yazar büyük ihtimalle

AccessTR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Salih
Cihazım
Xiaomi MiMAX
Konular
0
Eu dan geçtim. Zaten sıfırlayacaktım sistemi. Gayet iyi güzel hata falan almadım ama canımı birşey sıktı. "Uygulama gizleme yok. Ben şok. Büyük bir eksiklik'" derken uygulama kilidi içerisinde buldum. Ve çok mutlu oldum. Şimdi güzel oldu

__Olcay__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Lg G2
Konular
8
Mıuı 12.0.6 Global rom kullanıyorum Pulse roma geçmeyi düşünüyorum direkt olarak twpr den flashlasam olur mu herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu ?

miuifan3452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih Gumusa
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Mıuı 12.0.6 Global rom kullanıyorum Pulse roma geçmeyi düşünüyorum direkt olarak twpr den flashlasam olur mu herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu ?
Ben temiz kurulum yaptim. Sarj cok iyi ve cok stabil. Su anda kurulu olan 22.03.21 update. Son guncellemeyi kurmadim. Son guncellemede xiaomi.eu tabanli olmus 23.04.21 update olan. Eger stabil ve pil 10 saat uzeri aliyorsa son guncellemeyi kurmayi dusunuyorum kuran arkadaşlardan geri donus bekliyorum. Temiz kurulum icin orange fox recoveryden advanced wipetan hepsini secip temizleyip sonra geri gelip format data yapip sonra geri gelip reboot recovery yaptim sonrasinda romu kurdum ve wipe dalvik&cache yapip reboot yaptim.

JustSmile

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yemliha
Cihazım
GM 5 Plus
Konular
1
Ben temiz kurulum yaptim. Sarj cok iyi ve cok stabil. Su anda kurulu olan 22.03.21 update. Son guncellemeyi kurmadim. Son guncellemede xiaomi.eu tabanli olmus 23.04.21 update olan. Eger stabil ve pil 10 saat uzeri aliyorsa son guncellemeyi kurmayi dusunuyorum kuran arkadaşlardan geri donus bekliyorum. Temiz kurulum icin orange fox recoveryden advanced wipetan hepsini secip temizleyip sonra geri gelip format data yapip sonra geri gelip reboot recovery yaptim sonrasinda romu kurdum ve wipe dalvik&cache yapip reboot yaptim.
22.03.21 UPDATE sürüm linki var mı

__Olcay__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Lg G2
Konular
8
Son Sürümü kuracağım aklımda iki soru var kardeşim yardımcı olursan sevinirim Twpr ile kurarsak bir sıkıntı olur mu magiski flaşlamak gerekiyor mu yoksa rom rootlu mu yoksa ikincisi ise herhangi bir kernel kurmak lazım mı gerekli mi?

Osmpocco

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Osman
Cihazım
Poco x3
Konular
7
Pubg performansı nasıl deneyen var mı 90 FPS vs ısınma oluyor mu

miuifan3452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih Gumusa
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Son Sürümü kuracağım aklımda iki soru var kardeşim yardımcı olursan sevinirim Twpr ile kurarsak bir sıkıntı olur mu magiski flaşlamak gerekiyor mu yoksa rom rootlu mu yoksa ikincisi ise herhangi bir kernel kurmak lazım mı gerekli mi?
Bence fox recovery daha stabil poco x3 için o yuzden fox u oneririm. Konularda var zaten fox kurabilirsiniz. Rom rootlu gelmiyor. Tavsiyem romu flashladiktan sonra ilk boot yani acilisini yapsin sonrasinda tekrar yeniden baslatip recoveryden flashlarsiniz magiski bu en saglikli yontem. Soyledigim adimlari birebir takip ederseniz sorun yasamazsiniz. Ben kernel kurmuyorum ama iki tane magisk modulu var ve bence bataryaya etkisi keisnlikle var onlari oneririm ekte ss koyarim. Romu ilk kurdigum zamanlar sarji normaldi ama kulllandikca rom turdukca bikac haftada sarj suresi bayagi bir uzadi. Ben mecbur kalmadikca turbo sarj kullanmiyorum onun yerine 10w sarj aleti aldim onu kullaniyorum. Turbo sarj uzun vadede batarya sagligi icin iyi degil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

22.03.21 UPDATE sürüm linki var mı
Bende link yok. Konuyu acan arkadas belki atar rica ederseniz.

Ekli dosyalar

• IMG_20210501_175955.jpg
    IMG_20210501_175955.jpg
    289 KB · Görüntüleme: 62

__Olcay__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
Lg G2
Konular
8
Bence fox recovery daha stabil poco x3 için o yuzden fox u oneririm. Konularda var zaten fox kurabilirsiniz. Rom rootlu gelmiyor. Tavsiyem romu flashladiktan sonra ilk boot yani acilisini yapsin sonrasinda tekrar yeniden baslatip recoveryden flashlarsiniz magiski bu en saglikli yontem. Soyledigim adimlari birebir takip ederseniz sorun yasamazsiniz. Ben kernel kurmuyorum ama iki tane magisk modulu var ve bence bataryaya etkisi keisnlikle var onlari oneririm ekte ss koyarim. Romu ilk kurdigum zamanlar sarji normaldi ama kulllandikca rom turdukca bikac haftada sarj suresi bayagi bir uzadi. Ben mecbur kalmadikca turbo sarj kullanmiyorum onun yerine 10w sarj aleti aldim onu kullaniyorum. Turbo sarj uzun vadede batarya sagligi icin iyi degil.

Bende link yok. Konuyu acan arkadas belki atar rica ederseniz.
Rica etsem kullandığın faydasını gördüğün magisk modullerini dosya olarak paylaşır mısın ? Birde bu magisk modüllerini magiskden yükleyeceğiz demi orange foxdan değil

miuifan3452

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Semih Gumusa
Cihazım
Mi Note 10
Konular
0
Rica etsem kullandığın faydasını gördüğün magisk modullerini dosya olarak paylaşır mısın ? Birde bu magisk modüllerini magiskden yükleyeceğiz demi orange foxdan değil

Hepsi magiskle yukleniyor. NL sound sesi hi-fi yani yuksek kaliteye cikariyor. Ozellikle kulaklik sesi muazzam iyilesiyor. Kurarken improve sound ,compander ve son secenegi atlayin digerlerine 1 yani yes secenegiyle secin. Magiskle kurulum yaparken ses tuslarini kullanarak yes ya da no diyerek ilerleyin. İunlock kurulumunda 1'i secmeniz lazim netflixte hdr yani uhd icerikleri oynatmanizi sagliyor. Digerlerini direk kurup tekrar baslatmak yeterli. Son modulu ben kurmadim ama o da ekran hassasiyetini arttiriyor.

Ekli dosyalar

• NLSound v2.4 STABLE [QCom Devices].zip
    4,1 MB · Görüntüleme: 54
  • iUnlock 5.0Max.zip
    2,1 MB · Görüntüleme: 23
  • gms_v1.8.2.zip
    11,6 KB · Görüntüleme: 14
  • Poco X3 HDR Fix [miuiturkiye.net].zip
    3,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Poco_X3_Stock_Stereo [miuiturkiye.net].zip
    39 KB · Görüntüleme: 19
  • PocoX3_cpu_min300k_magisk.zip