- Adım
- levent
- Cihazım
- poco x3
- Konular
- 0
Pulse 12.3 full wifi youtube açık 60hz aşşağı yukarı 10 saat ekran süresi alıyorum
Aynen bellı bende dıyorum baya baya ıyıYok hocam herşey Stock ama benim ki India malum batarya 6000 biraz fark oluyor normal nfcye göre
M2007J20CI cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk başlarda çok tereddüt yaşadım romlarla ilgili farklı cihaz diye çünkü hiçbir yerde hindistan için rom vs yok ortak olduğunu belli bir zaman sonra öğrendim NFC kullanmiyorum o yüzden Hint versiyon aldım şuan iyi bile geliyor tek sıkıntı olan konu eğer uzun süre kullanirsam telefonu batarya ölmeye başlarsa yeni batarya bulmak mesele bu model içinAynen bellı bende dıyorum baya baya ıyı
İzin verirsen senin linkini de alternatif olarak ekleyeceğim konuya...son günvelleme 12.0.9 un uzerınden yapılmıs galıbaLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirindirme baglantısı
Sorun yok mega ındırılmıyor zatenArkadaşlar, yeni güncelleme 17/05/2021 linki konuya eklendi. xiaomi.eu 12.0.9.0 baz alındı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İzin verirsen senin linkini de alternatif olarak ekleyeceğim konuya...
Güzel sonuç120 hz wifi oyun youtube chrome 9 saat ekran süresi hataya raslamadım
Selamün aleyküm knk bu romu nasıl yükleyeceğiz bilgi verebilir misinizGüzel benziyor deneyenler varsa nasıl olduğu hakkında kısaca Bilgi verebilir mi