Arkadaşlar anlaşılan siz ilk defa Çin romu yüklüyorsunuz.Yoksa Çin romlarında global romlardaki gibi bölge seçimi olmadığını bilmeniz gerekirdi...
Kaldıki bölge seçiminden casus program çıkma ihtimaline nasıl vardınız onuda anlamadım...Bölge seçimi dediğiniz şey,bazı bölgelere göre yüklenen ekstra uygulamalar...
Peki romun güvenirliliğini neye göre belirleyeceğiz.Bölge seçimi varsa,hah tamam bu rom güvenli mi diyeceğiz.Başka rom kurunca o romun ne kadar güvenli olduğunu nasıl bileceğiz?...Tek dayanağımız kullanıcı yorumları.Herkes kullanıp sorun yaşamıyorsa tamam deyip geçeceğiz.
Bu konuda hassas olunmasını saygıyla karşılarım,ama bu romu yüklediyseniz zaten bootloader kilidini açmışsınız.Size bootloader kilidini açarken yapılan güvenlik uyarılarını görmezden gelmişsiniz.
Sonuçta bu romu ben yapmıyorum ve sadece dil ekliyorum.Bu romu aylardır kullanıyorum,benim gibi kullanan birsürü arkadaş var.Bankacılık uygulamaları dahil,tam teşekkülü olarak kullanıyorum,bugüne kadar en ufak bir sorunla karşılaşmadım.
Ben çok şüpheci,hassas olan arkadaşların bootloder kilidini kapatıp,global romu rootsuz olarak kulanmalarını tavsiye ediyorum....