Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Mi5 için yayınlanan stabil sürümü deneyen oldu mu bu fark var mı şarj süresi nasıl face id falan var mı stabil de de beta dan avantajı var mı ve en büyük sorum bu miui pro da modifiyeli camera browser uygulamaları yüklü mü

Mi6 icin yayınlanan 9.0.4.0 da Face Unlock yok, birazdaha eski bir sürüm gibi Betalara göre. Bu sebeple ve Swarm uygulamasinda sorun yasadigim icin 7.10.12ye geri dondum Miui Pro da.

ezioTD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ezio
Cihazım
Mi 6
Konular
13
İstanbul'da iseniz haftasonu buluşalım, birlikte bakalım isterseniz

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam bayaa bi uzaktayım :D Şöyle söyleyeyim :

Yine de teşekkürler :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Hocam bayaa bi uzaktayım :D Şöyle söyleyeyim :

Yine de teşekkürler :)
Evet, oldukça uzakmıs gerçekten

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deepBlue23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
mi 6
Konular
0
Miui 9 global kararlıyı kısa bir süre kullandım, şu an bu romdayım, merak ettiğim şey: Uygulama pil kullanımlarına baktığımda Android'in en üstte olduğunu görüyorum bunun hakkında yorum yapacak olan var mı? Miui 8.5 de falan böyle bir şey hiç görmemiştim genelde en çok hangi uygulamayı kullanıyorsam (browser, whatsapp, letgo vb.) o en üstte görünüyordu ve android çok daha az pil kullanıyordu. Acaba miui 9 da mı böyle bir durum var anlayamadım. Bir de weather 8 uygulaması anormal derecede pil harcıyor 1-2 kere baksam bile browser gibi saatlerce kullandığım uygulamadan fazla pil harcamış durumda görünüyor. Bu uygulama için ne yapabiliriz acaba?
[doublepost=1510556811,1510556521][/doublepost]Demek istediğim bu:

Ekli dosyalar

• Screenshot_2017-11-13-10-14-48-165_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2017-11-13-10-14-48-165_com.miui.securitycenter.png
    158 KB · Görüntüleme: 24

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Miui 9 global kararlıyı kısa bir süre kullandım, şu an bu romdayım, merak ettiğim şey: Uygulama pil kullanımlarına baktığımda Android'in en üstte olduğunu görüyorum bunun hakkında yorum yapacak olan var mı? Miui 8.5 de falan böyle bir şey hiç görmemiştim genelde en çok hangi uygulamayı kullanıyorsam (browser, whatsapp, letgo vb.) o en üstte görünüyordu ve android çok daha az pil kullanıyordu. Acaba miui 9 da mı böyle bir durum var anlayamadım. Bir de weather 8 uygulaması anormal derecede pil harcıyor 1-2 kere baksam bile browser gibi saatlerce kullandığım uygulamadan fazla pil harcamış durumda görünüyor. Bu uygulama için ne yapabiliriz acaba?
[doublepost=1510556811,1510556521][/doublepost]Demek istediğim bu:
Grenify yükleyip uyutmak lazım aslında ondan sonra bakalım ne kadar güç tükettiğini uygulamaların ve sistemin

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Grenify yükleyip uyutmak lazım aslında ondan sonra bakalım ne kadar güç tükettiğini uygulamaların ve sistemin

Hocam ben cihazın kendi içindeki uygulama kısıtlama, arkaplanda çalışma ve otomatik başlatma özellikleri ile greenify'a ihtiyaç olduğunu düşünmüyprum pek. Magisk ile GMS Doze modülünü denemenizi tavsiye ederim; bende bekleme durumundaki tüketim yarı yarına düştü. Geceden sabaha 8 saatte Wifi açıkken %2 iken olan tüketim %1 e düştü; 2 gündür denemelerim sonrasında. Greenify'dan önce bu denenmeli bana göre.

serhaneso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
redmi3
Konular
0
Hocam ben cihazın kendi içindeki uygulama kısıtlama, arkaplanda çalışma ve otomatik başlatma özellikleri ile greenify'a ihtiyaç olduğunu düşünmüyprum pek. Magisk ile GMS Doze modülünü denemenizi tavsiye ederim; bende bekleme durumundaki tüketim yarı yarına düştü. Geceden sabaha 8 saatte Wifi açıkken %2 iken olan tüketim %1 e düştü; 2 gündür denemelerim sonrasında. Greenify'dan önce bu denenmeli bana göre.

Super su yu silip Magisk nasıl yükleyecegiz?

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Super su yu silip Magisk nasıl yükleyecegiz?

Supersu romda mı gömülü, yoksa siz mi sonradan kurdunuz? Romda gömülü ise iş biraz daha karışık, fakat sonradan kurduysanız daha rahat. Ayrıca her iki durumda da Zip şeklindeki rom dosyasına sahip olmanız gerekiyor, Twrp üzerinden kurulan Global harici rom kullandğınızı varsayıyorum.

serhaneso

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serhan
Cihazım
redmi3
Konular
0
Pro da yüklü geliyor

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Deneyelim hocam bakalım şarz çok çabuk bitiyor bendede aşırı şekilde

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt