Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Pro da yüklü geliyor

Hocam o zaman sorun. Ben o yöntemi denemedim, fakat Suatsari hocamın tarifi ile, Zip içinden boot.img dosyasını çıkarıp cihaza atıyorsunuz. Supersu'nun içinden Root kaldır diyip kaldırıyorsunuz, cihazı yeniden başlatınca direk Twrp'ye giriyorsunuz. Twrp üzerinden img kurulum yerinden (tam olarak neresi bilemiyorum; denemediğim için, yanlışlıkla install zip diyip rom gibi kurulmasında) kuruyorsunuz. sonrasında cihaz sorunsuz açılması gerekiyor. Sonrasında ise Magisk kurabilirsiniz.
[doublepost=1510570134,1510570106][/doublepost]
Deneyelim hocam bakalım şarz çok çabuk bitiyor bendede aşırı şekilde

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denemenizi tavsiye ederim hocam, en azından kaybedeceğiniz birşey yok.

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
1
Bulursan bana da iletirmisin hocam lütfen, güzelim romu saçma font hatası yüzünden silmek istemiyorum

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
orijinal miui 9 fontu buldum attım ama çalışmadı. san francisco diye bi font attım şimdilik. mi lantinig unicode diye arayınca çıkıyor da çok ilgilenemedim . bakıcam :)

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Ben kuramadım ya

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Hocam o zaman sorun. Ben o yöntemi denemedim, fakat Suatsari hocamın tarifi ile, Zip içinden boot.img dosyasını çıkarıp cihaza atıyorsunuz. Supersu'nun içinden Root kaldır diyip kaldırıyorsunuz, cihazı yeniden başlatınca direk Twrp'ye giriyorsunuz. Twrp üzerinden img kurulum yerinden (tam olarak neresi bilemiyorum; denemediğim için, yanlışlıkla install zip diyip rom gibi kurulmasında) kuruyorsunuz. sonrasında cihaz sorunsuz açılması gerekiyor. Sonrasında ise Magisk kurabilirsiniz.
[doublepost=1510570134,1510570106][/doublepost]

Denemenizi tavsiye ederim hocam, en azından kaybedeceğiniz birşey yok.
Magisk 12.0 yükledim root olmadı 14.0 yüklemeyi denedim twrp hata verdi yüklemedi çözümü varmı acaba

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Supersuyu kaldırdım ama herhalde tam kalkmadığından bu hatayı veriyor zip dosyası hazırlayabilecek yok mu acaba Supersuyu kaldırmak için aynı sorun eu romdada başıma gelmişti

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Supersuyu kaldırdım ama herhalde tam kalkmadığından bu hatayı veriyor zip dosyası hazırlayabilecek yok mu acaba Supersuyu kaldırmak için aynı sorun eu romdada başıma gelmişti

Hocam Siz Miui Pro kullanıyorsanız dediğimi yapmanız lazım; Boot dosyasından ötürü hata veriyor. Rom'da stockta root yoksa, tekrar Romu flashlayın. Rom'da Root varsa, dediğim gibi boot.img işini halletmeniz lazımn.

Emre1475

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
12
Emre1475, teşekkür ederim

Haftaya yeni bir sürüm çıktı diyelim onu (zip 1GB civarında) telefona indiriyoruz, sonrasında twrp menüsünde install seçip zip dosyasını gösterip install mı diyoruz sadece? (Pc ile işimiz yok sanırım hiç) Bu durumda eski rom yerine bunu mu kuruyor ve uygulamalara birşey olmuyor mu? Sonrasında wipe dalvik cache vs gibi birşey gerekiyor mu? Yani detaylı olarak adımları anlatabilir misiniz?
Rica ederim. harunserefli hocamın dediği gibi wipe filan yapmanıza gerek yok direk romun üsütne zipi kurun bukadar.

empire29

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi 10 2022
Konular
7
Hocam Epic rom sayfasında şöyle bir yazı okuyunca, ben direk romda hata var sanmıştım.

"Please NOTE THAT 7.11.9 was suspended by official Xiaomi Devs, so, minor bugs can be expected in this base"

Eğer sadece dil tercüme sorunu ise bizi sevindim.
[doublepost=1510307400,1510307287][/doublepost]

Suatsarı hocamın yardımlarıyla...

Dizin: miuipro_v7.1.1_sagit_v9.0.4.0.zip\META-INF\com\mp\miui_pro_root

Kullanım: Zip Dosyasını açıp, ilgili bölüme girin. Root dosyasını, Winrar içine ilgili bölüme sürükleyip bırakın. Dosya değişimini Winrar Kendisi hallecektir. İşlem bitince Zip dosyasını kapatın.

Magisk Link:
Eyvallah sonunda oldu sağolasın

illskylark

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
emrah
Cihazım
Mi 9, mi5s
Meslek
Ziraat mühendisi
Konular
4
7.11.9 da tek sıkıntım arama gelince telefonu cebimden çıkartırken ev tuşuna elim geliyor ve aramayı reddediyor bu problemi çözemedim var mı bir yolu?? Bu arada telefonu cep moduna da aldım ev tuşu aramayı reddedsin aktif büyük ihtimalle ama kapama yerini bulamıyorum??

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
7.11.9 da tek sıkıntım arama gelince telefonu cebimden çıkartırken ev tuşuna elim geliyor ve aramayı reddediyor bu problemi çözemedim var mı bir yolu?? Bu arada telefonu cep moduna da aldım ev tuşu aramayı reddedsin aktif büyük ihtimalle ama kapama yerini bulamıyorum??

Hocam, telefon çeviri ciye gir çağrı ayarlari, gelişmiş ayarlar, düğme eylemi .

Ben sesi kapat olarak ayarladim

Üst Alt