Rom MIUI Pro 7.11.9 Türkçe kimler yükleyecek?(yayınlandı)

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Xposed de bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama gölegeleri kapata biliyorsunuz ama siyah yapa biliyormusunuz tam bilmiyorum ama yapılmıyor die biliyorum.
Yedek alıp bir deneyeyim kardeşim teşekkür ederim.

deepBlue23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ufuk
Cihazım
mi 6
Konular
0
Emre1475, teşekkür ederim

Haftaya yeni bir sürüm çıktı diyelim onu (zip 1GB civarında) telefona indiriyoruz, sonrasında twrp menüsünde install seçip zip dosyasını gösterip install mı diyoruz sadece? (Pc ile işimiz yok sanırım hiç) Bu durumda eski rom yerine bunu mu kuruyor ve uygulamalara birşey olmuyor mu? Sonrasında wipe dalvik cache vs gibi birşey gerekiyor mu? Yani detaylı olarak adımları anlatabilir misiniz?

harunserefli

miui ayrıcalıktır:)
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
harun
Cihazım
mi5s
Meslek
MODALİFE
Konular
38
Emre1475, teşekkür ederim

Haftaya yeni bir sürüm çıktı diyelim onu (zip 1GB civarında) telefona indiriyoruz, sonrasında twrp menüsünde install seçip zip dosyasını gösterip install mı diyoruz sadece? (Pc ile işimiz yok sanırım hiç) Bu durumda eski rom yerine bunu mu kuruyor ve uygulamalara birşey olmuyor mu? Sonrasında wipe dalvik cache vs gibi birşey gerekiyor mu? Yani detaylı olarak adımları anlatabilir misiniz?
evet cihaz ana dizinine indirdiğiniz romu twrp ile yüklenmesini gerçekleştiriyorsunuz işlem bitince altta wipe cache yazar uygulayıp reboot etmeniz yeterli hiç bir veriniz kaybolmaz

MI 5s Miuipro 7.11.2

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Arkadaşlar, bu romdan mi kaynaklo bilemiyorum, ancak ilk defa basima geldi . Ana ekran tuşu bir kac defa algilamadi, ilk ekran acarken . Twrp ekraninda, basima gelen şu, ekran bir kac defa birden basiyordu, dokununca. Romu kurduktan sonra klavyede harfe tiklayonca iki üç birden algılıyor du., Ekran kaydırma cok zor çalışıyordu, kaydirirken uygulama açıyordu. Sonra kendiliğinden duzeldi. Sindi ana ekran tuşu , algılamıyor ilk basta .

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erenqwerty

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 5 64 gb
Konular
1
Hocam zaten font kurduğunuzda default font haline geliyor olması lazım. Miui yıllardır kullanırım ama hiç font denemedim, miui'da durum nasıldır bilemiyorum tabi. Diğer romlarda farklı font kurduğumuz zaman sistemin default fontu yerine geçiyordu.
font sorunu bende de var. bazı karakterler yok. orijinal miui fontunu flashlamamiz gerekiyor bulabilirsek. var mıdır acep buralarda :)

Xiaomi Mi 5 Cihazından Gönderildi

Opilizm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tahir
Cihazım
Redmi Note 4
Konular
0
font sorunu bende de var. bazı karakterler yok. orijinal miui fontunu flashlamamiz gerekiyor bulabilirsek. var mıdır acep buralarda :)

Xiaomi Mi 5 Cihazından Gönderildi
Bulursan bana da iletirmisin hocam lütfen, güzelim romu saçma font hatası yüzünden silmek istemiyorum

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altunkeser

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
atilla
Cihazım
mi mix
Konular
2
Bu romdada WhatsApp bildirim sesi değiştireme sorunu var..(cihazın sesleri dışında ses atayamama..) sadece titriyor ses çalmıyor atadığım sesi..

osmaniye080

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
redmi note 3
Meslek
serbest meslek
Konular
52
Evet Arkadaşlar, Sayın suatsari hocamız gecesini gündüzüne katarak sadece kendi cihazı için değil, bir kaç başka cihazı için de her hafta türkçeleştirme yaptı ve en sonunda Belarus'lu dostlarımızı, tüm Xiaomi cihazları için türkçe dil eklenmesi konusunda en nihayetinde ikna etti ve yarından itibaren tüm cihazlar türkçe dil'li çıkacak.
Her hafta Mi5S yaklaşık 100 kişi tarafından (Türkçe) kullanılıyordu/indiriliyordu.
Ayrıca Mi 6, Mi 5, Redmi Note 2 ve Redmi Note pro için de rom'lar muhtelif arkadaşlarımız tarafında türkçeleştirildiler ve bunların toplam indirilme sayılarını bilmiyorum.

Yarın tüm MIUI Türkiye ailesi olarak suatsari hocamızı desteklememiz gerekiyor.....O nedenle Lütfen herkes, hangi modelde olursa olsun, yarın MIUIPro Rom'u yüklesin.....

Desteklenen cihazlar....

Sınanmakta olan Mi 6 (Sagit), MiMix 2 (Chiron), Mi 5x (Tifanny ) hariç cihazlar için yazılım güncellemeleri yayınlandı.

(yüklemeyenlerin cihazı ağırlaşıp, kasmaya ve donmaya başlasın)8=)haha--haha--

Evet parmakları göreyim, kimler yükleyecek benim haricimde.....wasntme~~Idea~~
Hocam bunu kursak haftalık güncelleme gelir mi

Redmi 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt