Yardım miui mobil veri ayarı hakkında

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
merhaba arkadaşlar redmi note 3 üme miui 7 nin china stabil versiyonunu kurdum gayet hoş güzel (miui 7.2.5.0)

fakat birşey istediğim gibi gitmiyor mobil veriden 1 kblık dosya resim bile inmiyor wifi bekleniyor diyor..

ingilizcem iyidir ama telefonu alt üst ettim gerekli ayarı bulamadım.

mobil veri açıkken google play, tarayıcı vs ile yapılan indirmeyi nereden enable edebilirim.

Son düzenleme:

atillaahmetalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
atila
Cihazım
LG G2
Konular
0
Merhabalar.
Bendede şöyle bi sorun var.
Hat vodafone.
Iptv kullanırken GSE player da kanalı açınca donma yapıp açmıyor.
Testler yaptım ıptv Server ile ilgili değil.
Türk Telekom ile denedim açıyor.
Nasıl bi sorun olabilir?
Veriden midir yoksa telefondamı bişe vardır?

Oyla:

Askimhatice

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi6
Konular
0
Arkadaşlar bende güncellemeleri wifi üzerinden yapamıyorum bilgisi olan varmı acaba bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Arkadaşlar bende güncellemeleri wifi üzerinden yapamıyorum bilgisi olan varmı acaba bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz lütfen
[doublepost=1530209397,1530209358][/doublepost]Durumu daha ayrıntılı anlatabilirseniz yardımcı olan mutlaka çıkar..
[doublepost=1530209508][/doublepost]Bilinen bir wıfı ağına bağlıyken mi güncelleme yapmıyor.
Daha önce güncelleme yapıyordu da şimdi mi yapmıyor.
Farklı wifi ağlarına bağlandığında da mı güncelleme yapmıyor.
Vs.. Vs..

Oyla:

yukselbulut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yüksel
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
Esnaf
Konular
8
Geçmiş olsun hocam. IMEI eşleştirmesi için yaptıklarınızı anlatabilirseniz sizden sonra benzer sorun yaşayan arkadaşlarımız için güzel bir rehber olacaktır.
İMEİ eşleştirmesi için Gezegen iletişimin veya Hangi firmadan aldıysanız e-posta yada Whatsap telefonuna fatura+kimlik fotokobisi+İMEİ numarasını gösteren ekran resmini karşı tarafa atıyorsunuz.1 gün içerisinde eşleştirme yapılıyor.Artık o İMEİ sizin telefon numaranız adına yani sizin adınıza kayıt oluyor.Numara değişikliği içinse e-devlet sitesinden yani şu adresten kullanmak istediğiniz numarayı yazıp onaylıyorsunuz.24 saat içinde aktif oluyor.Aktif olması için hattın kopyalanan imei'de takılı olması gerek.Ara sıra telefonu açıp kapatın gün içinde şebeke aktif oluyor.

Oyla:

Askimhatice

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi6
Konular
0
[doublepost=1530209397,1530209358][/doublepost]Durumu daha ayrıntılı anlatabilirseniz yardımcı olan mutlaka çıkar..
[doublepost=1530209508][/doublepost]Bilinen bir wıfı ağına bağlıyken mi güncelleme yapmıyor.
Daha önce güncelleme yapıyordu da şimdi mi yapmıyor.
Farklı wifi ağlarına bağlandığında da mı güncelleme yapmıyor.
Vs.. Vs..
Yok evimin wifi sine bağlanıyorum devamlı sıfır da duruyor sonra birşeyler ters gitti diyor daha sonra deneyin diyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İMEİ eşleştirmesi için Gezegen iletişimin veya Hangi firmadan aldıysanız e-posta yada Whatsap telefonuna fatura+kimlik fotokobisi+İMEİ numarasını gösteren ekran resmini karşı tarafa atıyorsunuz.1 gün içerisinde eşleştirme yapılıyor.Artık o İMEİ sizin telefon numaranız adına yani sizin adınıza kayıt oluyor.Numara değişikliği içinse e-devlet sitesinden yani şu adresten kullanmak istediğiniz numarayı yazıp onaylıyorsunuz.24 saat içinde aktif oluyor.Aktif olması için hattın kopyalanan imei'de takılı olması gerek.Ara sıra telefonu açıp kapatın gün içinde şebeke aktif oluyor.
Teşekkürler hocam :)

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Benzer bir sorun evdeki interneti "Aile Kategorisine" aldığımda bağlantı yapan bazı cep telefonlarında görülmüştü.
Sonra Aile Kategorisini kaldırdığımda sorun çıkmamıştı.
Bu konuyu servis sağlayıcıya bildirdim henüz dönüş olmadı.

Oyla:

AvserenAli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
Ya Allah aşkına bilen biri kurtarsim bizi ACİİİLL LUTFEEEEEN HELPPP ALLAH AŞKINA
[doublepost=1525338388,1525338370][/doublepost]Ya Allah aşkına bilen biri kurtarsim bizi ACİİİLL LUTFEEEEEN HELPPP ALLAH AŞKINA
Sorunun çözüldümü bilmiyorum ama galiba ben çözdüm.

Oyla:

AvserenAli

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali
Cihazım
xiaomi mi6
Konular
0
MOBİL VERİ KOTA TÜKENDİ sorununu çözdüm galiba :) Ciihaz : mi6

Ayarlar - Telefon Hakkında - Sistem Güncelleme - Malum 3 Nokta - Kurtarma modunda yeniden başlat

Sonra geçmiş olsun...
[doublepost=1530715998,1530715941][/doublepost]
Nasıl çözdüğünüzü yazarsanız, aynı sorunla karşılaşanları da aydınlatmış olursunuz.
Yazdım zaten (Forumun acemisiyim de)

Oyla:
Üst Alt