Yardım miui mobil veri ayarı hakkında

ozergul

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özer
Cihazım
redmi note 3
Konular
28
merhaba arkadaşlar redmi note 3 üme miui 7 nin china stabil versiyonunu kurdum gayet hoş güzel (miui 7.2.5.0)

fakat birşey istediğim gibi gitmiyor mobil veriden 1 kblık dosya resim bile inmiyor wifi bekleniyor diyor..

ingilizcem iyidir ama telefonu alt üst ettim gerekli ayarı bulamadım.

mobil veri açıkken google play, tarayıcı vs ile yapılan indirmeyi nereden enable edebilirim.

Son düzenleme:

e. Aydın

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
erdal
Cihazım
mi6
Konular
0
sırf şu lanet sorunu çözebilmek adına üye oldum bugün. Yazılanların hepsini yapmama rağmen sonuç hüsran.

Oyla:

anlaydn34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ANIL
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
sırf şu lanet sorunu çözebilmek adına üye oldum bugün. Yazılanların hepsini yapmama rağmen sonuç hüsran.
Bendede hala aynı sorun mevcut ve çözümleyemiyorum garantisine götüreceğim en sonunda

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mucahitguler19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit Güle
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Uzun zamandır bu sorunla boğuşuyorum arada bir çözülüyor bu ay sonra tekrarlanıyor burada yazılanlardan denemediğim kalmadı. Ayrıyeten kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini aradığınızda bazen çözüm bulabiliyorlar.

Oyla:

Expert3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ersin
Cihazım
Mi 10 256 GB 5G
Konular
2
Uzun zamandır bu sorunla boğuşuyorum arada bir çözülüyor bu ay sonra tekrarlanıyor burada yazılanlardan denemediğim kalmadı. Ayrıyeten kullandığınız hattın müşteri hizmetlerini aradığınızda bazen çözüm bulabiliyorlar.
Merhaba,
Burada tavsiye edilen yöntemlerin hepsine bakmam mümkün olmadı. Ben kendi telefonumda yaşadığım sorunu rehber ayarları üzerinden çözdüm.
1. Arama ekranının üzenrindeki "kişiler" sekmesini açın veya direkt olarak kişiler uygulamasına girin, sağ üstte bulunan üç nokta işaretine tıklayın.
2. Burada bulunan "Numarası olmayan kayıtları gizle" seçeneğini aktif hale getirin.
3. Kişi listesini ayarla kısmından telefon numaralarınızın kayıtlı olduğu aboneliğinizi seçin.

Ben bu işlemleri yaparak sorunumu çözdüm. Umarım sizin sorununuza da çözüm olabilir.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Mucahitguler19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mücahit Güle
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
0
Merhaba,
Burada tavsiye edilen yöntemlerin hepsine bakmam mümkün olmadı. Ben kendi telefonumda yaşadığım sorunu rehber ayarları üzerinden çözdüm.
1. Arama ekranının üzenrindeki "kişiler" sekmesini açın veya direkt olarak kişiler uygulamasına girin, sağ üstte bulunan üç nokta işaretine tıklayın.
2. Burada bulunan "Numarası olmayan kayıtları gizle" seçeneğini aktif hale getirin.
3. Kişi listesini ayarla kısmından telefon numaralarınızın kayıtlı olduğu aboneliğinizi seçin.

Ben bu işlemleri yaparak sorunumu çözdüm. Umarım sizin sorununuza da çözüm olabilir.

[doublepost=1526260872,1526260785][/doublepost]
Merhaba,

Teşekkürler şimdilik müşteri hizmetlerini arayarak sorunu çözdüm tekrar karşılaşırsam bu çözümü deneyeceğim

Oyla:

ycanakyildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
2
merhaba arkadaşlar aynı sorun bendede bas göstermeye basladi kesin çözüm bulabilen var mi?

Oyla:

ycanakyildiz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Meslek
Öğrenci
Konular
2
Yukarıda anlattığımız çözümleri denediniz mi?

akliniza gelebilecek her şeyi denedim fakat sonuç yok
[doublepost=1526391229,1526390301][/doublepost]Turkcell musteri hizmetleri ile yaptigim gorusme sonunda duzeldi.

1- ayarlar-> sim kartlar &mobil aglar -> tarife ayarla -> acilan ekrandaki tum tikler kapali konuma getirilecek
geri gelip
2- sim kart ayarlari-> erisim noktasi adlari-> turkcell internet(bende boyle ayarli) secili haldeyken alttan sıfırlaya basin-> sifirlama tamamlandiktan sonra cihazi yeniden baslatin.

bu sekilde cozum sagladik fakat devam edebilecegini ayni sekilde yapmamiz gerektigini olayla ilgili xioami ile iletisime gecildigini ve guncelleme ile duzeltilecegini belirttiler. bu sekilde cozume ulasamayanlar musteri hizmetleri ile iletisime gecip yeni apn olusturmaliymis.

Oyla:

YellowFlash

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Fatih
Cihazım
mi6
Konular
0
Merhaba yorumlarda belirtilen herşeyi denememe ragmen sorunu çözemedim fabrika ayarlarına çevirdigimde en fazla 1 gün içinde aynı sıkıntıyı veriyor daha farklı bi çözümü olan varmı acaba ?

Oyla:
Üst Alt