İnceleme MIUI Miroom 11.0.5 Stabil | Redmi Note 8 Kullanıcı Deneyimi

joker80

Why so seriously?
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Red mi note 10
Konular
6
Hocam bizim cihaza uzun yıllar Miui 12 gelmeyecek gibi :D
Haberlerde satış sayısı çok iyi olan bir telefon olarak gözükse de güncelleme konusunda en fakiri olabiliriz.Ne de olsa satıldı deyip vazgeçtiler herhalde.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Haberlerde satış sayısı çok iyi olan bir telefon olarak gözükse de güncelleme konusunda en fakiri olabiliriz.Ne de olsa satıldı deyip vazgeçtiler herhalde.
Defalarca açıkladık hocam bu konuyu,optimize ve android versiyonu yükseltilmesi durumlarından bekletiliyor.Haziran da güzel bir güncelleme bizi bekliyor olacak beklemede kalın

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
Sayın Buse S. Yıldız , forumumuzda henüz çok yeni olmanıza rağmen, şifayı kapıp, hastalandığınıza şahit olmak beni son derece üzmüş olmakla birlikte, yolunuzda başarılar dilerim...mutlaka cihazınız için olan her türlü romu deneyin ve sonunda nasılsa EU Beta ya geri döneceğinize olan inancım tamdır...
Mi Room Beta da, EU da ve başka romlarda olmayan çok muhteşem bir özellik olan akıllı ağ Mi Room un stabil versiyonunda da var mı acaba? teşekkürler

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Sayın Buse S. Yıldız , forumumuzda henüz çok yeni olmanıza rağmen, şifayı kapıp, hastalandığınıza şahit olmak beni son derece üzmüş olmakla birlikte, yolunuzda başarılar dilerim...mutlaka cihazınız için olan her türlü romu deneyin ve sonunda nasılsa EU Beta ya geri döneceğinize olan inancım tamdır...
Mi Room Beta da, EU da ve başka romlarda olmayan çok muhteşem bir özellik olan akıllı ağ Mi Room un stabil versiyonunda da var mı acaba? teşekkürler

haha-- hocam o akıllı ağ özelliği müthiş bir şey bence sırf onun için bile MiRooma geçilir sizin romda olmayan bir özellik bence siz de geçmelisiniz 8=)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
288
haha-- hocam o akıllı ağ özelliği müthiş bir şey bence sırf onun için bile MiRooma geçilir sizin romda olmayan bir özellik bence siz de geçmelisiniz 8=)
Tam olarak nedir bu akıllı ağ hocam, aydınlatsanıza bizleri lütfen

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Tam olarak nedir bu akıllı ağ hocam, aydınlatsanıza bizleri lütfen

Hocam kelimenin tam anlamıyla mütiş bir şey eve geldiğinizde wifi ve mobil veri açıkken otomatik wifiye bağlanmanızı sağlıyor.Daha hiç bir romda denk gelmedim.Bir deneyin vazgeçemezsiniz haha--

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
156
Hocam, soran siz olmasaydınız başkası olsa idi cevap verirdim. :) Sizin sorunun cevabını çoktan bildiğinizi düşündüğüm için (Miroom Akıllı Ağ konularında forum yorumlarınızı okudum) sadece yorumunuzu beğeniyorum. Cevap vermek haddim değil çünkü :)))

yagamisan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
yagami
Cihazım
Redmi k60
Meslek
Gizli Youtuber