- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 29
Tamam hocam işte çıktı bu sabah o romHocam benim dediğim xiaomi.eu sitesindeki rom
Tamam hocam işte çıktı bu sabah o romHocam benim dediğim xiaomi.eu sitesindeki rom
Yarım saat önce baktım siteye düşmemişti şimdi baktım daha yeni yayınlamışlar sağolun bilgi içinTamam hocam işte çıktı bu sabah o rom![]()
Rica ederim hocamYarım saat önce baktım siteye düşmemişti şimdi baktım daha yeni yayınlamışlar sağolun bilgi için![]()
Romu 3gb iken 2 gb kadar düşmüş baya hafifletmis olmalılar romuYarım saat önce baktım siteye düşmemişti şimdi baktım daha yeni yayınlamışlar sağolun bilgi için![]()
Bilgisayar müsait olursa deneyeceğimRica ederim hocamdeneyince haber verin malum şuan kuramıyorum ben. Miui 12.5 sürümleri hiç stabil değildi acaba miui 13 de neler yaptılar merak ediyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Romu 3gb iken 2 gb kadar düşmüş baya hafifletmis olmalılar romu
Mint rom bile 2.5 gb imişBilgisayar müsait olursa deneyeceğim
1-2 saat sonra dosyayı indiririm içeriğinin ss'ini atarım fastboot olarak sunmuşlar zaten indirmeyi kurduktan sonra da romun resimlerini Google drive olarak atarımMint rom bile 2.5 gb imişhocam valla baya merak etmeye başladım biz mint roma hayran kaldık, bu adamlar 2 gb olarak sunmuşlar inşallah mint romdan kötü değildir
![]()
Çok sağolun hocam teşekkürler şimdiden1-2 saat sonra dosyayı indiririm içeriğinin ss'ini atarım fastboot olarak sunmuşlar zaten indirmeyi kurduktan sonra da romun resimlerini Google drive olarak atarım
Birde dosya boyutu 3.2 GBÇok sağolun hocam teşekkürler şimdiden![]()
Benim indirdiğim dosya neden 2 gbBirde dosya boyutu 3.2 GB
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Yeniden yüklemişler romu siteye 3.4 gb olarakBenim indirdiğim dosya neden 2 gb![]()
rom dosyasını inidiriyorum ve 3.2 gb olarak iniyorBenim indirdiğim dosya neden 2 gb![]()