- Adım
- Murat
- Cihazım
- Redmi note 9 pr
- Konular
- 29
Hocam cihaz ısısı ne durumda? Normal kullanımda ısınma söz konusu muantutu skoru 343658
Hocam cihaz ısısı ne durumda? Normal kullanımda ısınma söz konusu muantutu skoru 343658
Şuan cihaz yeni kurulduğu için biraz sıcak akşam ısınmasını vs.. yazarım ama kasma donma 0Hocam cihaz ısısı ne durumda? Normal kullanımda ısınma söz konusu mu
Hocam zip dosyasını WinRAR ile açın ve en alttan 2. Dosyayı cihaz fastboot modunda iken çalıştırınTam ifade edemedim kusura bakmayın. Bu gün paylaşılan EU roomu fastboot modda mı kuracağız. Fasboot modda Miflash ile kurmaya çalıştığımda ise can not found file flas8 all bat hatası veriyor
Çok teşekkür ederimHocam zip dosyasını WinRAR ile açın ve en alttan 2. Dosyayı cihaz fastboot modunda iken çalıştırın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konuya ekleyebilirsiniz resimleri Overextending
merhaba hocam yaparım tabiki deneyimlerimi aktarırım ancak şuan da romlarla uğraşmaktan biraz yorulmuş durumdayım çok bootloop soft brick oldu cihaz onları tekrar tekrar kurmak vs oldukça yorucu bir işlem müsait olduğum zaman konuya hem deneyimlerimi hem bazı performans ayarlarını hem de bir kaç tüyoyu eklerimPerformans testi de yapmak lazım Rauf Cəlilzadə hocam geldiği zaman bi sağlam performans testi yapar artık![]()
Ustam peki rom nasıl eu rom miui 12den sonra bildiğin üzere takılıyor göze batan animasyon kasılmaları var bunlar devam etmekte mi yada karşılaştığın başka sorun varmıantutu skoru 343658
Şu anlık bir sorun yok birtek cihaz yeni kurulduğundan ısınma var tabi oda sıcaklığına da bağlı bu durumUstam peki rom nasıl eu rom miui 12den sonra bildiğin üzere takılıyor göze batan animasyon kasılmaları var bunlar devam etmekte mi yada karşılaştığın başka sorun varmı
Gerçekten öyle eu rom hemen kendini belli etmiyor zamanla kısa süre içersinde stabilitesi bozuluyor. Yarın kurup deneyeceğim eu romu 12.5 sürümleri kadar kötü mü yoksa miui 13 de işleri tam tersine çevirip düzeltmişler mi diyemerhaba hocam yaparım tabiki deneyimlerimi aktarırım ancak şuan da romlarla uğraşmaktan biraz yorulmuş durumdayım çok bootloop soft brick oldu cihaz onları tekrar tekrar kurmak vs oldukça yorucu bir işlem müsait olduğum zaman konuya hem deneyimlerimi hem bazı performans ayarlarını hem de bir kaç tüyoyu eklerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam fastboot ile atılan eu romda bu rom gibi akıcı olacağını düşünmüyorum hemde bu romdaki kadar özelleştirme olmayacak onuda düşünmek gerek onun dışındada eu tabanlı rom olduğu için ilk kullanımlarda çok bir sorun olmayıp sonradan her türlü bozuluyor maalesef şuan cihazda herhangi bir değişiklik yapmak istemiyorum emin olduğum performans pil ve ya kullanışlı modüller dışında
Hocam konuya bir tüyo ekleyeceğim işe yarar bir tüyo olacak bir kaç dakika sonra paylaşırımGerçekten öyle eu rom hemen kendini belli etmiyor zamanla kısa süre içersinde stabilitesi bozuluyor. Yarın kurup deneyeceğim eu romu 12.5 sürümleri kadar kötü mü yoksa miui 13 de işleri tam tersine çevirip düzeltmişler mi diye