- Adım
- Alperen
- Cihazım
- S26 Ultra
- Konular
- 148
Ota olarak gelmiyor ama EEA sürümünden yapıldığı için ota güncellemeleri geliyorMint update destekliyormu ya?
Ota olarak gelmiyor ama EEA sürümünden yapıldığı için ota güncellemeleri geliyorMint update destekliyormu ya?
Update yapılıyormu eu rom gibi fastboot ile falan? Ona göre kuracağım sync fix işi sorun bir tek.Ota olarak gelmiyor ama EEA sürümünden yapıldığı için ota güncellemeleri geliyor
Twrp ile mint romlarında güncelleme yapabilirsinizUpdate yapılıyormu eu rom gibi fastboot ile falan? Ona göre kuracağım sync fix işi sorun bir tek.
Hocam saolun kusura bakmayın fazla soru sordumda joyeuse için Orangefox mu twrp mi? Birde açılışta ki bl kilidi ikonunu kaldırabiliyormuyız?Twrp ile mint romlarında güncelleme yapabilirsiniz
Joyeuse için resmi twrp yok ancak orangefox var o yüzden orangefox'u tavsiye ederim birde açılıştaki bl kilidi ikonu kaldırılmıyorHocam saolun kusura bakmayın fazla soru sordumda joyeuse için Orangefox mu twrp mi? Birde açılışta ki bl kilidi ikonunu kaldırabiliyormuyız?
Anladım hocam siz sync fixi kurdunuz mu?Joyeuse için resmi twrp yok ancak orangefox var o yüzden orangefox'u tavsiye ederim birde açılıştaki bl kilidi ikonu kaldırılmıyor
Evet kurdumAnladım hocam siz sync fixi kurdunuz mu?
Konudaki ilk sürüm telegramdakiler ise son sürümBuradaki linkle kendi gruplarındaki link farklı hangisi son sürüm kafam allak bullak oldu![]()
Hocam tekrardan selamlar rom cidden iyi ama tek sıkıntı var sertifika sorunu sizdede öylemi acaba?Konudaki ilk sürüm telegramdakiler ise son sürüm